Muwan Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Tandiri mesište, Konya: mešana jagnjetina i teletina. Kuku i lele i zlo i naopako. Nije ispod sača nego iz bakarne posude koja se krčka satima u srednje podloženoj furuni. Najveće zlo se ne vidi na fotki - ispod mesa je donji nivo panje koja je (kao da već nije dovoljno zarazna) upila onoliko moče od pečenja. Sve to uz ayran i ambijentalnu anadolsku muziku. Ne možemo nas četvoro da ga dotučemo, nema teorije.
maheem Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 uh kako izgleda a tek kako zvuči :drool:ne: minestrone pa ribić u kajmaku
Haralampije Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 bela karfiol corba,saran ala Kijanu Rivs,sopska sa kozijim sirom
ivy Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 omlet sa grilovanim tikvicama i sopsku salatu sa kozijim sirom
aram Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 supicu pilecu, spanac, cufte od juce + po jaje na oko. vruc lebac sa kimom.
ivy Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Ma ne moraju da se griluju... pa ne moraju,mogu da se ispeku na tiganju i preliju jajima ali sam imala grilovane od juce :p a i tikvice su tikvice..
Skyhighatrist Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Ma zajebavam se... Ja iseckam tikvicu sa sve korom na kockice, rknemtm karija, prodinstam i zalijem jajima. Odo iz mesta da napravim, taman razmišljam šta bi jeo... dakle in 20min eating :P
ivy Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Ma zajebavam se... Ja iseckam tikvicu sa sve korom na kockice, rknemtm karija, prodinstam i zalijem jajima. Odo iz mesta da napravim, taman razmišljam šta bi jeo... dakle in 20min eating :P :) meni je to omiljeno danas kao i prvog dana leta kad prvi put okusim tikvice :p ja stavim biber,nekad provansansku mesavinu a obavezno malo cilija
cmrlj Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 bio. al sad bio i hladan uz kozji jogurt, isto valja:)
aram Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 iznervira me u reči i slici, eno ga peče se nisam imo blitvu, al ostalo taman spanaća od ručka, dodao ruzmarin i timijan u brašno, cijenim biće dobar :)
Recommended Posts