Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

daj bre da generishemo neki algoritam da kuvamo, ko ce da cheka dida bozu :D

Posted

slazem se, al moramo prvo da probamo da bismo znali sta treba da dobijemo. cekamo kusaca da se javi i opise.

pre nego sto sam videla deklaraciju, bila sam u fazonu da su to natopljene suve smokve, pa ispasirane + kakao. al koji ce mi onda pektin? mozda je ipak dzem od svezih smokava u koji se doda kakao? 

Posted

Malko je čudna (u zanimljivom smislu) kombinacija u prvi mah, ali moram da priznam da mi se više sviđa na kašičicu (kao slatko), nego ovako u palačinkama. Kažem "čudna", jer se ne radi o čokoladi, nego baš kakaou. Ne kakao smeši kao što je neskvik, nego kakao as in 90% kakao čokolada.

Pošto sam obožavalac chevre miel kombinacija (na hleb koziji sir pa odozgo med ili još bolje džem od smokava), uzimao sam od dide do sada takvu sličnu kombinaciju džema od smokava i narandže. To je isto lepa kombinacija.

Manje pakovanje mu dođe između 2,5 i 3 evritja, što je ok za takvo probanje. Ali ima i većih isplativijih (€ po kg) pakovanja.

Posted

dobro. kupicu.

el treba nekom da donesem?  :fantom:

Posted

Naravno da je dobar

Pa to je senf oko koga se podigla jedna od najvećijh bura ovog foruma, i prouzrokovala nekoliko zauveka™

Posted

Dorucak

769269eb327713b53b009f4f40f1690d.jpg

courtesy of BA F lounge

Sent from my iTelephone using Tapatalk