gospa buba Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 daj bre da generishemo neki algoritam da kuvamo, ko ce da cheka dida bozu :D
darling Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 slazem se, al moramo prvo da probamo da bismo znali sta treba da dobijemo. cekamo kusaca da se javi i opise. pre nego sto sam videla deklaraciju, bila sam u fazonu da su to natopljene suve smokve, pa ispasirane + kakao. al koji ce mi onda pektin? mozda je ipak dzem od svezih smokava u koji se doda kakao?
gospa buba Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 dzam je u pitanju, kuva se. http://www.sbcanning.com/2011/08/canning-more-chocolate-orange-and-figs.html
Razzmatazz Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Malko je čudna (u zanimljivom smislu) kombinacija u prvi mah, ali moram da priznam da mi se više sviđa na kašičicu (kao slatko), nego ovako u palačinkama. Kažem "čudna", jer se ne radi o čokoladi, nego baš kakaou. Ne kakao smeši kao što je neskvik, nego kakao as in 90% kakao čokolada. Pošto sam obožavalac chevre miel kombinacija (na hleb koziji sir pa odozgo med ili još bolje džem od smokava), uzimao sam od dide do sada takvu sličnu kombinaciju džema od smokava i narandže. To je isto lepa kombinacija. Manje pakovanje mu dođe između 2,5 i 3 evritja, što je ok za takvo probanje. Ali ima i većih isplativijih (€ po kg) pakovanja.
katamaran Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 dzam je u pitanju, kuva se. http://www.sbcanning.com/2011/08/canning-more-chocolate-orange-and-figs.html Taman ne mogu danima da se nakanim da se popnem da naberem smokve.
renne Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Naravno da je dobar Pa to je senf oko koga se podigla jedna od najvećijh bura ovog foruma, i prouzrokovala nekoliko zauveka
jms_uk Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Dorucak courtesy of BA F lounge Sent from my iTelephone using Tapatalk
Recommended Posts