August 30, 20159 yr americke palacinke meni sa kokosovim brasnom,njemu sa obicnim uz to pavlaka,tunjevina,jogurt,cluk,paprika i ostali random sto se nasao po fridzu
September 2, 20159 yr Banana i nestle crna za kuvanje. Nije zgodno za sendvič nego mora griz ovoga pa onoga ali preporučujem.
September 2, 20159 yr Ćurkica na svežu tikvicu i malo graška, pa u rernu na kratko. Eksperimenta radi odozgo dodao pesto sos, lepo se uklopilo.
September 4, 20159 yr kakav je fikoko, videla sam ga, al sam se premisljala dal da investiram il ne...
September 4, 20159 yr To nasa proizvodnja? Naleteh na ovo na nekom ceskom sajtu (cokoladni namaz na etiketi) Kolko para? edit: izgleda da ima neke veze sa Hrvatskom http://www.dalmatiankitchen.com/search.php?search_query=fig Edited September 4, 20159 yr by katamaran
September 4, 20159 yr dida boza, oko 5 eura. zapravo me nervirao secer, sta ce secer tu, ko da smokve nisu dovoljno slatke... moze covek sam da napravi. dakle, kakav je fikoko? :) Edited September 4, 20159 yr by darling
September 4, 20159 yr u hrvatskoj. kod nas nisam videla. oborili smo didu bozu... Edited September 4, 20159 yr by darling