Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Gulas od pilecih srca + pire. Mornar i dalje zakiva.

brusketici sa incunima

img20150826195741.jpg

Nice :)

Jaja u tostu.

idi0ig.jpg

Zvuči kao kompromis nudista i sadomazohista :)

Nije li malo suvo to bilo?

:lolol:

Ma otkud, nisam slikao odozdo ali ispadne sasvim korektno, hrskavo ali ne pretvrdo, kada uzmeš u ruku uvija se taman, a jaje je unutra još malo pa rovito (ja tako volim, može i baš rovito), sir dodaje na svežini.

Pitanje je tačne količine ulja, dobre temperature i pomeranja/okretanja u pravo vreme. Prvi put kada sam pravio hleb nije dobro nalegao pa se jaje ispod razlilo i nije bilo kako sam zamislio,  posle kada sam promenio hleb i veličinu rupe, i malo ga pritisnuo da naleže sve bilo ok glede jajeta ali imao sam drugi problem, bilo premalo ulja i prevelika temperatura pa se hleb istostirao mnogo pre no što je jaje bilo spremno.

Sada radim drugačije, stavim malo mulja pa razmažem sa tostom da i on upije, i dodam još po zeru mulja u rupice, razbijem jaje i tek onda uključim ringlu, na max(3), kada počne da beli odozgo smanjim na 2, dodam opet zrno ulja pored tosta i pomerim ih na to ulje, zvuči previše ali nije, tiganj je skoz suv praktično, kada sam zadovoljan donjom stranom okrenem i isključim ringlu, dam tridesetak sekundi i to je to.

Edited by Vapad

...

Sada radim drugačije, stavim malo mulja pa razmažem sa tostom da i on upije, i dodam još po zeru mulja u rupice, razbijem jaje i tek onda uključim ringlu, na max(3), kada počne da beli odozgo smanjim na 2, dodam opet zrno ulja pored tosta i pomerim ih na to ulje, zvuči previše ali nije, tiganj je skoz suv praktično, kada sam zadovoljan donjom stranom okrenem i isključim ringlu, dam tridesetak sekundi i to je to.

Foto-Angelique-Schmeinck-Dutch-Specials-

Hahahaha,  ne kapiram da li je ovo dobro ili ne ali blesavi osmeh si potrefio :lol:

Edited by Vapad

Nice :)

Jaja u tostu.

vendetta.preview.jpg

voli dete rol virsle, pa bolje da jede domace nego iz pekare ab5072af0482db7c9b48ae067def5cbc.jpg

uf!

svaka čast, prave domaće! bacio sam balicu

• Author

pire i paradajz ćufte

zasto svi ljudi koje sam upoznao koji imaju neki porodicni koren u makedoniji prave najbolje testo na svetu?

zasto svi ljudi koje sam upoznao koji imaju neki porodicni koren u makedoniji prave najbolje testo na svetu?

koren je u sirotinji.

'leba' je oduvek bio najjeftiniji vid ishrane a pobeda protiv gladi je kad imas dzakove brasna u ostavi.

Edited by garcia

jaja sa paprikama,kozjeg sira,paradajiza

Vudi virsle,tri vrste senfa,ren,braon sos i hajnc kecap.