Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

ja pravijo tikvice punjene piletinom i prazilukom, pa zalivene paradajzom i pokrivene mocarelom. isto zeleno i crveno, al nekako zimski :)

da si pored stavio neku svezu travu, bilo bi prolecno :)

ja pravijo tikvice punjene piletinom i prazilukom, pa zalivene paradajzom i pokrivene mocarelom. isto zeleno i crveno, al nekako zimski :)
daj malo detaljnije. zvuci dobro.

nasecko luka, praziluka i sargarepe i bacio na maslac da se dinsta. pilece grudi nasecko na sitne kockice, pa dodao i njih, plus samleo malo sarenog bibera ozgo. tikvice raseko uzduz, izdubio kasicicom pa tu sredinu isto bacio na dinstanje. polovine poredjao u ciniju za paelju, zavuko izmedju poneku cen bluka, polio malo muljem, pa popunio onim dinstanim. nabaco ozgo persuna i bosiljka, zalio paradajzom i pokrio mocarelom pa bacio u rernu na dvadesetak minuta na 180, tj. samo da omeknu tikvice i zatopi se mocarela.

e fala, bice na trpezi ove nedelje :)

img4125nl.jpgIntegralne palacinke sa Philadelphia sirom obogacen renom i mirodjijom + dimnjeni losos. Zaliveno manzanilla dry fino sherryjem (zmija hladnim)
Integralne palacinke sa Philadelphia sirom obogacen renom i mirodjijom + dimnjeni losos. Zaliveno manzanilla dry fino sherryjem (zmija hladnim)
au sto je to dobra fora, samo da je preadaprtiram za vegetarijanca, pechurke neke ili neki djavo :oa bash sam videla kod one bugarke sa 24h kujne, slatke palachinke, bele sa crnim filom, crne sa belim, pa isto tako na parchence... palachinke revisited.

mda, evo veggie ideja; patlidzan iseces na 0.5 cm ploske. Ako imas onaj toster na preklop cvrljnes ih izmedju papira za pecenje, ako ne onda u tiganj bez ulja. Kada semalo prohlade zalijes ih muljem + malo balzamica i zacins origanom. Redjas i motas.Ako nije vegan onda se beli sir (feta) slaze uz to samo tako.Naj pazanju obrati na same palacinke. Vi bar imate tamo dobra i razlicita brasna. Heljdino brasno je must.

Edited by hefestus

lazanja od zeca, bingo

mda, evo veggie ideja; patlidzan iseces na 0.5 cm ploske. Ako imas onaj toster na preklop cvrljnes ih izmedju papira za pecenje, ako ne onda u tiganj bez ulja. Kada semalo prohlade zalijes ih muljem + malo balzamica i zacins origanom. Redjas i motas.Ako nije vegan onda se beli sir (feta) slaze uz to samo tako.Naj pazanju obrati na same palacinke. Vi bar imate tamo dobra i razlicita brasna. Heljdino brasno je must.
neje vegan, sir je bazis 1 zivota :Dsuper sa patlidzanom, ima ko bog da ispadne. javim autput!
lazanja od zeca, bingo
znala sam da ce zekan da iskochi odnekud. tj da uskochi :lolol:
lazanja od zeca, bingo
sotono.
lips1.jpg

Jel ima negde ovaj Philadelphia sir u Srbiji? Pošto volim krem sireve, ai klinci mi, a ovde jedino jedemo Sirko ili ABC, a taj Philadelphia sam jeo u Danskoj i isto je odličan.

• Author

Ima u Merkatoru

Hvala Renne