June 13, 20159 yr to sa grozdjicama je legendarni levantski recepis koji je proslavio jotam otolengi. kad me ne bude mrzelo prekucacu iz knjige. edit - to ovo ali ne provaljujem jel ima ceo recept http://www.ottolenghi.co.uk/grilled-mackerel-with-green-olive-celery-and-raisin-salsa-shop Edited June 13, 20159 yr by yolo
June 13, 20159 yr sarmice u vinovom liscu sa ovcijm kiselim mlekom. Edited June 13, 20159 yr by katamaran
June 13, 20159 yr je l to luk,orasi, persun, u mesavini i grozdjice? daj instrukcije. Da,vec sam jednom pisao: za 4 skuse treba 2 manje glavice c luka,4 kasike persuna,2 kasike suvog grozdja,6 kasika seckanih oraha i 2 kasike seckane nane.Grozdje potopiti u toplu vodu na 10 min a potom se svi sastojci izmesaju ,dodas soli i bibera i time puniti rubu.Peci na 225 C oko pola sata,prvo pod alu folijom a pred kraj bez folije
June 13, 20159 yr sampinjoni sa maslinovim uljem, peceni u alufoliji zajedno sa grckom fetom posutom zelenim biljem i sa kriskama limuna. krastavac salata sa ovcjim kiselim mlekom i zaatar zacinom i belim lukom. libanski pita hleb. neko crno vino sa Krita. Edited June 13, 20159 yr by Грешни Василије
June 14, 20159 yr sampinjoni sa maslinovim uljem, peceni u alufoliji zajedno sa grckom fetom posutom zelenim biljem i sa kriskama limuna. krastavac salata sa ovcjim kiselim mlekom i zaatar zacinom i belim . To sve u relnu?na koliko otprilike?
June 14, 20159 yr Da,vec sam jednom pisao: za 4 skuse treba 2 manje glavice c luka,4 kasike persuna,2 kasike suvog grozdja,6 kasika seckanih oraha i 2 kasike seckane nane.Grozdje potopiti u toplu vodu na 10 min a potom se svi sastojci izmesaju ,dodas soli i bibera i time puniti rubu.Peci na 225 C oko pola sata,prvo pod alu folijom a pred kraj bez folije hvala, bicu pazljivija na casu sledeci put -_-
June 14, 20159 yr ladan sutlijas s slatkim breskvama i jagodama al sto jagoda moze da ima govnasti zalogaj (ne ove sto sad jedem)... gore od toga je samo govnasti zalogaj lososa...
June 14, 20159 yr To sve u relnu?na koliko otprilike? Odokativno. Sir moze da trpi rernu podugo, znaci zavisi od pecuraka. Sitnijima je dovoljno 20 minuta na 200 C. I kad kazem alufolija, mislim na improvizovane tanjire od folije, isavijam i stavim unutra pecurke i sir i tako pecem, i posle foliju zajedno sa hranom prebacim na normalan tanjir. Edited June 14, 20159 yr by Грешни Василије
June 14, 20159 yr hvala, bicu pazljivija na casu sledeci put -_- hej nemo se ljutis ! nohardfilingz :D
June 14, 20159 yr Corba od bukovaca,rebarca i mladi krupjeri,pecene paprike u balzamiku,salata od krastavaca,kolac sa visnjama Edited June 14, 20159 yr by Haralampije
June 14, 20159 yr spanać sa fetom, pire, najbolje faširane šnicle na svijet, tzatziki, krastavacparadajzpaprikaibrutalanluk salata za kuhara