renne Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 Vikend akcija bila u maxiju, od petka do nedelje. A sad su u Idei i interexu 70
darling Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 upravo tresnje do granice povracanja. i tako svakog dana... po vise puta...
fluffy Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 upravo tresnje do granice povracanja. i tako svakog dana... po vise puta...jooooj trešnje, ovde su skupe ko suvo zlato... 700 rsd 150/200 gr... :/ @nisam ja: :D
darling Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 jooooj trešnje, ovde su skupe ko suvo zlato... 700 rsd 150/200 gr... :/ da ti kazem nesto, normalnom coveku ni ne treba vise :D ja besplatne s drveca rodjaka u prvom i drugom kolenu, tone...
fluffy Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ma daaaaj... sad si me popal'la na trešnje :) odo zbupam tromesečnu uštedjevinu
ivy Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 pa i ovde su tresnje preskupe kada se uzme u obzir koliko su rodile..ali kontam da su mozda nezgodne za branje pa otud tolika cena..nemam drugo objasnjenje :(
rajka Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 (edited) pa i ovde su tresnje preskupe kada se uzme u obzir koliko su rodile..ali kontam da su mozda nezgodne za branje pa otud tolika cena..nemam drugo objasnjenje :( mislim da se u danasnje vreme to uglavnom radi sa masinama, ovako: http://thekidshouldseethis.com/post/cherry-harvesting-with-a-hydraulic-tree-shaker a pozdrav za sve ljubitelje tresanja! ovde su sada nesto tipa 25 evra kilo. Edited June 10, 2015 by rajka
maheem Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 malo proprzio tri vrste tikvica, papriku i mrkvu, cluk, bluk, chili i djumbir, dodao brdo paradajza i malo ga kuvao. kasnije prebacio u tepsiju pa netnuo pored piletine i krumpira u rernu. izgrilovao belo i dodao fetu u povrce pa stavio supu za sutra da se kuha. sve je ispalo perverzno dobro njama
boshoku Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 mrkvu ćeš skuvaš? makso je 1 stari austrougarski konjušar
wall Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 mislim da se u danasnje vreme to uglavnom radi sa masinama, ovako: http://thekidshouldseethis.com/post/cherry-harvesting-with-a-hydraulic-tree-shaker a pozdrav za sve ljubitelje tresanja! ovde su sada nesto tipa 25 evra kilo. I jbt... Evo sad pojeo nekoliko kom, to sam primetio što sam stariji uzmem koju voćku, ove godine jeo i jagode i... Trešnje. Mada komotno bih mogao i bez...
Recommended Posts