sandine Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 kucna radinost? imas dobar toster. Ma ne,ukrao sa neta :P .Nisam stigao da slikam,sve pojedeno pre foto sesiona. P.S. Toster je OK,nista posebno.
yolo Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 (edited) speaking of paradajz, prvi fenomenalni, pravi paradajz sezone, kupljen na futoskoj pijaci u NS, made in gospodjinci. kvrgav, asimetrican, mirisan i sladak - kao da je avgust! i prosle godine sam kupio slican iz gospodjinaca u somboru, izgleda da ima nesto u tom rejonu. Edited June 7, 2015 by yolo
Venom Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 1 letnja klasika-pecena piletina,peceni mladi krompirici,pohovane tikvice,hladna salata-krastavac,mladi cluk,mladi bluk,mirodjija,jogurt leto je leto i predivno je +1 Paradajz, avokado, luk, beli luk, masline, tunjevina, persun, leb. Nesto izmesano, nesto samo za sebe.
boshoku Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 speaking of paradajz, prvi fenomenalni, pravi paradajz sezone, kupljen na futoskoj pijaci u NS, made in gospodjinci. kvrgav, asimetrican, mirisan i sladak - kao da je avgust! i prosle godine sam kupio slican iz gospodjinaca u somboru, izgleda da ima nesto u tom rejonu. ranije sam bio u fazonu "paradajz valjda svi vole"; onda upoznah mnoštvo koji ne vole... danas, ni ja nisam neki fan, osim ako nije tvrd il čeri <_<
fluffy Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 (edited) sočivo salatata Edited June 8, 2015 by fluffy
wall Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Čorba od mlade rašitke i suva rebra. Valjda će da ostane i za sutra.
yolo Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 ta rebra levo su ti strava. nego gde rece da si video lubenice za 40 kinti? veceras bio u tempu, kao sto sam napisao 95 dinara. to je ako se ne varam i dalje maxi/delhaize tako da nema sanse da je u maxiju 40.
Recommended Posts