Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted (edited)

Gnocchi sa bolognese sauceom. Ostalo mi nesto saucea od pre neki dan ali ga je bilo malo. Elem na maslinovom ulju proprzim tikvicu seckanu na kockice i jednu zelenu baburu + protisnem chen belog luka. Dodao ostatak od saucea i konzervu paradaiza sve to saute jos 10min. 15 min meal ;) Pasta je uvek izbor No1 kada me mrzi da kuvam. S' obzirom da pastu jedemo 5 puta nedeljno, bice da sam malo lenj.20121108220328.jpgNaravno i casu Friulana.

Edited by hefestus
Posted

Hefe, ocerupao si avatar Boba Moulda.Renne, ne diraj moj ajvar!

Posted

Suljpa od danas i laronov ljuti ajvar.

Posted

Ovde ima turski 'Baktat' ajvar ;) Nisam verovao kada sam video.Koji bre Boba Moulda!? Onaj gitarista?

Posted

samo da znate da sam pod vašim uticajem otvorila teglu tetkinog ajvara koju sam čuvala za crnje dane!

Posted

Pasulj s kobasicom i gore pomenuti domaci ajvar.

Posted
Ovde ima turski 'Baktat' ajvar ;) Nisam verovao kada sam video.
E, Baktat je moj najbolji drug, sva[ta ne[to dobro prave. A imaju i slatki i ljuti ajvar.
Posted

prvo sam jela lenju pitu, pa mi nije bilo dosta pa sam jela fereric, dva, onda dosla komsinica donela tanjir sa slavskim tortama i kolacima pa sam morala da probam svaki, a bilo ih dosta. na kraju sam pojela i zito jer je red. sad mi malo zlo, al nista sto cokolada s marcipanom nece izleciti.

Posted
Ovde ima turski 'Baktat' ajvar ;) Nisam verovao kada sam video.
ja ga malo doradim, proprzim na mulju, sitno naseckam bluka, pa ga dobro oladim u frizideru. tad bude ko pravi.
Posted

Meni je i bez dorade sasvim prihvatljiv (govorim o scharf verziji). Nije naravno ni blizu domaceg, al je bolji od 80% kupovnih koje sam probao u Srbiji.On topic, otisao do prodavnice malopre po par sitnica i vidim da je Nutela iz nekog razloga malne besplatna. Jebo mi pas mater, sad su mi u ruci ona i supena kasika i vec cujem zvuk stakla...