fikret selimbašić Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 to bre :D +1 Inače, evo šta mii je omiljeno zadnjih par mjeseci, uglavnom ovo jedem kad sam negdje van kuće na pecanju: Potrebno ga je samo malo zagrijati da se pihtijasti dio što veže smjesu raspilavi, uz ovo još i hljeb krckave korice + 1 paradajz = odličnost.
ultra plasticni Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Ovo gore desno, neociscena nogica od kljunara?
renne Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Gore desno je neizbežna Senka koja doleti čim oseti ovako nešto. Ima i čuveni video kako ovo jede koji sam kačio 1
assück Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 jeo sitne ustipke sa domacim jang ciz + hcmulje + vlasac kombom
darling Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 (edited) aaa al bih zaronila u taj vulkan sira. makar se i udavila :D al posle, sad sam se najela taljatela aljoljo i salate kapreze. Edited April 5, 2015 by darling
hoffnung Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 i ti si dobro prosla. :) ja nisam imao cime da zalijem samo, tj. imao sam od juce malo koka-kole, ali je bilo malo i "bajato" mada mogu da kazem: "bolje ista nego nista".
maheem Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 sace jaga, samo sto nije... deset min maximum :) mmmmm kasni ručak u 18:30 kung pao varijacija piletine, slasni rižoto sa mladim lukom i mix povrća.
Аврам Гојић Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Grilovani biftek na tostu, sa poširanim jajetom.
katamaran Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 kikiriki sa mnogo bibera :) steta sto ovo nema kod nas jer bih se lako navukao
katamaran Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 (edited) Najs :) Ovo cudo puno bibera. Valjda je i taj iz Maksija slican. Edited April 6, 2015 by katamaran
Recommended Posts