April 4, 201510 yr to bre :D +1 Inače, evo šta mii je omiljeno zadnjih par mjeseci, uglavnom ovo jedem kad sam negdje van kuće na pecanju: Potrebno ga je samo malo zagrijati da se pihtijasti dio što veže smjesu raspilavi, uz ovo još i hljeb krckave korice + 1 paradajz = odličnost.
April 4, 201510 yr Author Gore desno je neizbežna Senka koja doleti čim oseti ovako nešto. Ima i čuveni video kako ovo jede koji sam kačio
April 5, 201510 yr aaa al bih zaronila u taj vulkan sira. makar se i udavila :D al posle, sad sam se najela taljatela aljoljo i salate kapreze. Edited April 5, 201510 yr by darling
April 5, 201510 yr i ti si dobro prosla. :) ja nisam imao cime da zalijem samo, tj. imao sam od juce malo koka-kole, ali je bilo malo i "bajato" mada mogu da kazem: "bolje ista nego nista".
April 5, 201510 yr sace jaga, samo sto nije... deset min maximum :) mmmmm kasni ručak u 18:30 kung pao varijacija piletine, slasni rižoto sa mladim lukom i mix povrća.
April 6, 201510 yr Najs :) Ovo cudo puno bibera. Valjda je i taj iz Maksija slican. Edited April 6, 201510 yr by katamaran