yolo Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 (edited) Skroz si u pravu. Prvo ima ukus kao dzem a tek posle povuce na senf. Definitivno samo za sirnu upotrebu. ma to je ova italijanska mostarda di frutta, to se i jede sa sirevima (i kuvanim mesom eventualno). i to sto vuce na senf nije sto ima senfa u sebi nego etericno ulje od slacice. za kobaje sigurno nije. Edited March 29, 2015 by yolo
wall Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Suljpa sa domaćom dimljenom kobajom. Još kad bih smeo mladog cluka. :(
wall Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 sto ne smes, jel treba da se ljubis?Eh da je to... Preskočio bih ljubljenje.Želudac, bonmba, oću da crknem. Ništa ne pomaže. Jebem ti emulgatore u detinjstvu. <_<
ivy Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 ja mislim da je do mladog luka .i meni smeta.. ustvari ja vise ni ne jedem zelenu salatu i mladi luk dok ne dodju iz baste i iz proverenih izvora
ljakse Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 to vam je do nepravilne ishrane. zdravom želucu ne smeta
nezvanova Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 vau! kakva jestiva fotka! skoro pa ces presisati cmrlj ;-)
ivy Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 dorucak-salata bebi spanat,mladi luk(jedan struk da zamirisi),tunjevina,crne masline,mulje,limunov sok,tahini
hoffnung Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Suljpa sa domaćom dimljenom kobajom. Još kad bih smeo mladog cluka. :( ja sam imao prekljuce pasulj koji je ostao i za danas. bruka! isto je sa kobasicom bio, ali ona srpska, karnex, kao debricina. prvo ispecena i onda ubacena u suljpa... lele, danas bolji nego prekljuce. salate: zelena salata, mcluk, ljute papricice u saftu... lele.
Haralampije Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Nije moje da ti popujem ali cemu ta so na luku?Ubija aromu a polako ubija i tebe...
hoffnung Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 (edited) ja ne mogu da zamislim da ne umocim mcluk u so, takodje i papriku - zelenu, crvenu, baburu.. paradajz, krastavac, itd. bas sam jednom postavio ovo pitanje. ne mogu samo da se setim ko je okacio hranu, ali nigde nisam video so, i pitao sam da li jedes papriku/luk sa solju. secam se da je odgovor bio: "a, kako drugacije!" edit: rotkivice ove crvene. ma svasta umacem u so. bez soli bi mi bilo kao kada bih legao u krevet i da se ne pokrijem ili da spavam bez jastuka, bukvalno tako. Edited April 1, 2015 by hoffnung
Amelija Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 ja moram mnogo soli samo u paradajz i na kukuruz sve ostalo skoro da mogu i potpuno bez
atajlo Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 (edited) ja moram mnogo soli samo u apsolutno sve!!! ostalo skoro da mogu i potpuno bez Hjortrone, nije da te uhodim i kupim kvotove. Samo se namestilo. :) e: salinitet; Edited April 1, 2015 by šarulja
Singer Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 ja ne mogu da zamislim da ne umocim mcluk u so, takodje i papriku - zelenu, crvenu, baburu.. paradajz, krastavac, itd. bas sam jednom postavio ovo pitanje. ne mogu samo da se setim ko je okacio hranu, ali nigde nisam video so, i pitao sam da li jedes papriku/luk sa solju. secam se da je odgovor bio: "a, kako drugacije!" edit: rotkivice ove crvene. ma svasta umacem u so. bez soli bi mi bilo kao kada bih legao u krevet i da se ne pokrijem ili da spavam bez jastuka, bukvalno tako. svo to povrće je intenzivnih boja da bi se videlo kad jasno zabeli od soli derfor spremno za konzumiranje. izuzetak je mcluk jer je on predviđen da bude umočen u so tako da nije ni važno koliko si umočio
Recommended Posts