morgana Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 (edited) ja sam pravila musaku po receptu iz fud netvork emisije o grckoj (najvise o solunu) koja je isla na travel tv-u. zvala se musaka aglaja (mozda po kuvarici, ne sjecam se). sad nikako ne mogu da nadjem recept, pa ako neko drugi naidje na njega, taman neka ga okaci :) slicna je kao vasudevina, s tim da u nju osim patlidzana idu i tikvice i paprike. Edited March 26, 2015 by morgana
aram Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 (edited) ja sam pravila musaku po receptu iz fud netvork emisije o grckoj (najvise o solunu) koja je isla na travel tv-u. zvala se musaka aglaja (mozda po kuvarici, ne sjecam se). sad nikako ne mogu da nadjem recept, pa ako neko drugi naidje na njega, taman neka ga okaci :)slicna je kao vasudevina, s tim da u nju osim patlidzana idu i tikvice i paprike. jedino po aglai kremezi je to moglo biti, ali koliko se secam, ni u njenu musaku ne idu tikvice... uostalom, evo pa vidi sama, gospodjini recepti su vrlo za preporuku :) Edited March 26, 2015 by aram
yolo Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 suljpaaaaaa s kolenicom. bruka. nisam gori od vranjanca.
Singer Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 suljpaaaaaa s kolenicom. bruka. nisam gori od vranjanca. to me čeka kad se vratim sa posla, zato gulim neki lažni keks da se pošteno istružem
yolo Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 ja sam nocas do keca cekao da se skuva, a onda sam prionuo na posleponocni obrok (tzv zajutrak). probudio sam sa osecajem umornog morža u namučenom telu.
pacey defender Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Ovo je jako dobar tekst, praćen super receptom. http://www.theguardian.com/lifeandstyle/wordofmouth/2012/apr/05/how-to-cook-perfect-moussaka
assück Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 just done eating ramstek u sosu od sampiona, crvenog luka i onog zrnastog senfa, salata od rukole i balzamika
duda Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 parena blitva, mulje, parmezan, sveže mleveni biber i so 1 vr'
renne Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 Vešalica, mladi krompir, zelena salata, mladi cluk
hoffnung Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 sada cu da doruckujem pilecu dzigericu przenu na masti sa kilo luka + lepinja. + ljute papricice u saftu
apophenia Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 svinjske krmenadlice i sveža cvekla/šargarepa/rotkvice.
Amelija Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 neku odličnu ribetinu u sosu od belog vina sa celerom, šargarepom i moračem + pečeni krompiri a posle Pavlova torta od mene vredelo je svake krune :keksi:
Amelija Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 ne, morska riba, nešto što se na norveškom zove "lange"
Recommended Posts