March 25, 201510 yr dobra je musakara. od karfiola, od pohovanih pečenih paprika, ful grčka, srpska...
March 25, 201510 yr ja u svaku musaku,ustavri u svako mleveno meso,posebno ako se dinsta na crnom luku, stavim malo cimeta
March 25, 201510 yr ja volim grcku musaku sa sve i cimetom apsolutno mora cimet. može i malo muskatnog oraha.
March 25, 201510 yr Umeju da naprave relativno jestivu i prijemcivu grcku musaku u onom prijatnom mestu na Gardosu sto ima basticu napolju, mislim da je neka "galerija" u imenu, tacno iznad onog skrnavog fudbalerskog spanskog lokala pored Sarana ciji je krov ovima zatvorio pogled na Dunavo. Nije bas kao u Grckoj ali za ekspresnu sanaciju posebnih potreba moze da posluzi.
March 25, 201510 yr gazzo jel ima neka kafana sa hranom u Bgu da ti tamo nisi jeo? ne- supica sa povrcem i zeljem grilovano belo meso,grasak i salata-kineski kupus,sargarepa,sremus Edited March 25, 201510 yr by ivy
March 25, 201510 yr Rusku salatu sa fazanskim mesom.Naravno nadjoh medju zubima jednu dramlijicu br.10 (thank you tata!) :0.6:
March 25, 201510 yr Danas za rucak i veceru ramen u pokusaju. Nije lose ispalo, za sledeci put cu morati ipak ozbiljnije prici pripremanju supice.
March 26, 201510 yr ukažite na neki dobar recept za grčku musaku, blagodarim. Ovo je jako dobar tekst, praćen super receptom. http://www.theguardian.com/lifeandstyle/wordofmouth/2012/apr/05/how-to-cook-perfect-moussaka