January 8, 201312 yr probah neki sir s onim vašim svemogućim lukom što pere suđe, usisava, čuva decu i sve, i svi su ga probali i obilato ga koriste osim mene koja nisam znala ni šta je (na nemačkom bärlauch, na srpskom neki sremski luk ili slično?)i nije loš, mada nije ni nešto za šta bih prodala dušu
January 9, 201312 yr turska corba od crvenog sociva, rizoto s divljim pecurkama + matovilac, praline s tartufima, parmezanom, crvenim pomorandzama i karamelizovanim bademom. potok crnog vina.
January 9, 201312 yr Boranija je izuzetak :) ali je ona zamrznuta nazalost. Neki stek iz zamrzivaca (doomsday)je prosao.
January 9, 201312 yr sta s to sve przio? odavde lici na prolecne rolnice, arancine i neku ribu? a opet, moze biti i cigaret burek, krompir kroket i pohovan sir? mnogo je tu nedoumica.
January 9, 201312 yr Rolnice deep fry, ostalo riba Iglo zamrznuta (sranje) u rerni ne mora deep fry. Ono okruglo neki ljuti sirni kroket (junk 100%) Vise besamela nego sira. Rolnica sa prowns, ovde known as lumpie (Vijetnam) uobicajeni ulucni junk food od vijetnamaca, njih voim da pojedem ponekada ali ne one ulicarske.Boranija ljuta, sa sambalom i paradajz koncetratom. Edited January 9, 201312 yr by hefestus
January 9, 201312 yr Sto nenormalna? Bila bi da ti se svidja onaj deep fry junk. Ovde nista ne radi posle 6h a mi tek dosli sa puta pa napali zamrzivac. Niti sam u fazonu da kuvam niti imam ista u kuci. U zamrzivacu uvek imam barem ovu ribu i rolinice za emergency.