Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

najavljen na nau kukingu, opuzenski brudet sa talentom™:photo0037y.jpgrealno, jedino sto sam, uslovno receno, zajebao je nivo ljutine: po receptu je trebalo ljuta papricica a ja sam, poucen ranijim iskustvima sa susenim ljutim paprikama ucelo stavljenim u jelo, koristio premijinu ljutu alevu papriku (bas je ljuta). e sad, da sam stavio recimo ravnu kasicicu aleve, umesto pune, ne bi zobali ovo po sistemu "jedu, jedu i placu". osim toga, super! nezacinjena palenta je super kao balans.

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

• Author

meni ta premia uopšte nije ljuta, ja kupio i zajebao se, morao da dokupljujem horgoš

@assucka da probas ove, meni su te omiljena ljutina na domacem trzistu?i da se vratimo temi, nesto mi pao secer. sleva nadesno: cokoladni tart s malinama, cokoladni tart, tart sa kruskama.secer.jpgUploaded with ImageShack.us

Edited by cmrlj

bukovace sa karamelizovanim crnim lukom i krckavom slaninicom + crno pivce.

Jučerašnji kruv poškropljen maslinovim uljem pa na njega naslagan red svinjske pečenice i po dobra komadina Aristaeusova Dunavca pa metuto u rernu. Po vađenju iz rerne obasuto rukolom.Pio bih i vino uz to ali moram da radim.

bakalar na crvenobakalarr.jpgUploaded with ImageShack.us

bukovace sa karamelizovanim crnim lukom i krckavom slaninicom + crno pivce.
kako karamelizujemo crni luk? zelim, a ne znam. :unsure:

Raznim sugestijama i prinudama ga ubediš da je karamela, a ne crni luk.

lepo mu objasnim <_<

Raznim sugestijama i prinudama ga ubediš da je karamela, a ne crni luk.
karamela1_1351509800_420x0.jpg
bakalar na crveno
si sigurna da ti nisu uvalili krunpir paprikas?
i da se vratimo temi, nesto mi pao secer. sleva nadesno: cokoladni tart s malinama, cokoladni tart, tart sa kruskama.
javlja mi se rogenart?
kako karamelizujemo crni luk? zelim, a ne znam. :unsure:
iseckamo kilo luka na listice, ne previse tanke. istopimo u tiganju pola putera i dodamo jos toliko mulja pa sunemo taj lukac unutra. posolimo i na tihu vatru pustimo da dobro omeksa a onda rknemo kasiku secera. mesamo da se ne zalepi za dno, kad dobije lepu braon boju i pocne da se jako lepi, podlijemo crnim vinom i/ili balsamicom i malo to pustimo da reducira. moze se dugo drzati u tegli u frizideru, slobodno napravi ovu kolicinu.

Edited by aram

si sigurna da ti nisu uvalili krunpir paprikas?
:Djesam, moja mama ne zna sta je krompir paprikas.i da, drogenart.
iseckamo kilo luka na listice, ne previse tanke. istopimo u tiganju pola putera i dodamo jos toliko mulja pa sunemo taj lukac unutra. posolimo i na tihu vatru pustimo da dobro omeksa a onda rknemo kasiku secera. mesamo da se ne zalepi za dno, kad dobije lepu braon boju i pocne da se jako lepi, podlijemo crnim vinom i/ili balsamicom i malo to pustimo da reducira. moze se dugo drzati u tegli u frizideru, slobodno napravi ovu kolicinu.
kapiram. maximum luka, minimum ubedjivanja. tako ce biti -_-

Aram sve zna.