Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

što jes jes :D

• Replies 21.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

On 7. 2. 2015. at 11:34, dùda said:

marcus, hvala za fotke

mislila sam da tu ima više zelenila

hrana, ko hrana avionska, šta b' ti indy teo

čovek se vozi ekonomikom ko sav normalan svet

Cile jeste prasina, i ne samo Atakama, vec i Santiago a leti jos vise (sada je leto), juzni ladniji delovi sa jezerima su verovatno  drugaciji.

Bolivija i Peru su mnogo visoko, paramo. Za zelenilo i prolecno/rano-jesenju klimu dodjite u Ekvador.

10960289_1551409131807427_77497923476667

On 7. 2. 2015. at 1:03, Marcus Wulffings said:

Posle dosadnog popodneva u santiagu, čekao me je drugi let za buenos aires, hrana - jebiga....

2e34cda2e452e0bb985a69d7a51629c6.jpg

To je skyairlines...

Izgleda kao ostatak od neke slave/

Meni je ovo za avion skroz ok :unsure:

ma jebe ga temperatura boje. zato sve izgleda kao da je sastrugano špaklom sa zidova jolovog fridža. 

viš kako izgleda ova pastrva gore. kao da je premazana semfom i pečena na suncu. 

u senfu je tajna

A satro ne moze da ga nadje.

On 7. 2. 2015. at 11:34, dùda said:

hrana, ko hrana avionska, šta b' ti indy teo

čovek se vozi ekonomikom ko sav normalan svet

Ja zato i ne jedem na avionu ako je let ispod 10tak sati. Umesto toga, sestradese mi donose vino kad god prođu. :fantom:

Mmmmm.... sestradese.

Reveal hidden contents

desa, milesa, agnesa i stjuardesa!

Aaaa, to su one kese, kesa desa i kesa milesa. (Zar ne?)

Pa prilično sam sigurna da je u vreme iz kog dolazi naše sećanje i Sergej Trifunović bi malo manji negi u ovoj emisiji. Hm.

:lol: vidi stvarno!

nisam ni gledala, samo sam na prvi glimpse videla da orijentacija klackalice nije ona koje se secam.