Budja Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 marcus, hvala za fotke mislila sam da tu ima više zelenila hrana, ko hrana avionska, šta b' ti indy teo čovek se vozi ekonomikom ko sav normalan svet Cile jeste prasina, i ne samo Atakama, vec i Santiago a leti jos vise (sada je leto), juzni ladniji delovi sa jezerima su verovatno drugaciji. Bolivija i Peru su mnogo visoko, paramo. Za zelenilo i prolecno/rano-jesenju klimu dodjite u Ekvador. Link to comment
*edited by mod Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Posle dosadnog popodneva u santiagu, čekao me je drugi let za buenos aires, hrana - jebiga.... To je skyairlines... Izgleda kao ostatak od neke slave/ Link to comment
Dagmar Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Meni je ovo za avion skroz ok Link to comment
nisam ja Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 ma jebe ga temperatura boje. zato sve izgleda kao da je sastrugano špaklom sa zidova jolovog fridža. viš kako izgleda ova pastrva gore. kao da je premazana semfom i pečena na suncu. Link to comment
Venom Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 A satro ne moze da ga nadje. Link to comment
Indy Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 hrana, ko hrana avionska, šta b' ti indy teo čovek se vozi ekonomikom ko sav normalan svet Ja zato i ne jedem na avionu ako je let ispod 10tak sati. Umesto toga, sestradese mi donose vino kad god prođu. Mmmmm.... sestradese. Link to comment
betty Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 desa, milesa, agnesa i stjuardesa! Link to comment
Dagmar Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Aaaa, to su one kese, kesa desa i kesa milesa. (Zar ne?) Link to comment
betty Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 tacno! nasla sam youtube, ali ja se nesto secam neke drugacije emisije. https://www.youtube.com/watch?v=ZRZ5mEry1TA Link to comment
Dagmar Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Pa prilično sam sigurna da je u vreme iz kog dolazi naše sećanje i Sergej Trifunović bi malo manji negi u ovoj emisiji. Hm. Link to comment
betty Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 vidi stvarno! nisam ni gledala, samo sam na prvi glimpse videla da orijentacija klackalice nije ona koje se secam. Link to comment
ToniAdams Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 tacno! nasla sam youtube, ali ja se nesto secam neke drugacije emisije. https://www.youtube.com/watch?v=ZRZ5mEry1TA blasfemija Link to comment
Recommended Posts