February 4, 201510 yr čorba iz mog novog ekspres lonca suvo meso, raštan, leblebije ne mrem dihat @marcus, impresivno a gde ti to obitavaš sa lamama ? Nacionalni park Salar de Uyuni, u tri lepe majčine, a danas sam nagrađen najnormalnijom hranom do sada: bataci i nešto povrća plus fuzili I pogled na tanjir:
February 4, 201510 yr I pogled na tanjir: blago tebi, ti živiš u nekoj metafizici Edited February 4, 201510 yr by dùda
February 4, 201510 yr potpuno sam lišen bilo kakvih lanaca moderne civilizacije, i tada se zaista mogu posvetiti čak i ovako jednostavnom ručku, koliko je samo ukusan pored lagune
February 4, 201510 yr Danas sam spremao piletinu s bundevom i karijem. Jednostavno i lako se sprema a ukucani vole :)
February 4, 201510 yr Ti to prvo luk onda piletinu i bundevu zajedno?Jel vodu samo ili neku supu krknes?
February 4, 201510 yr Seckani bluk i rendani djumbir malo proprzio na mesavini zejtina i butera, a onda u to dodao seckani crni i crveni luk. Kad je omeksalo dodao kari, malo tomatina, kao i piletinu i bundevu (iseckane, dakako). Malo tako proprzio a onda dodao bujon (pileca kocka u pola litra vode) i nakon pola sata krckanja dodao pavlaku za kuvanje. Iskljucio nakon 10-tak minuta potom. Gotovo :)
February 4, 201510 yr nesto slicno sam jeo par puta ali sa junetinom i bilo je odlicno. Edited February 4, 201510 yr by Haralampije
February 5, 201510 yr Evo kako Čileanci prave roštilj, posle teškog rada u rudniku, prvi put sam osetio ukus prave govedine....