Marcus Wulffings Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 čorba iz mog novog ekspres lonca suvo meso, raštan, leblebije ne mrem dihat @marcus, impresivno a gde ti to obitavaš sa lamama ? Nacionalni park Salar de Uyuni, u tri lepe majčine, a danas sam nagrađen najnormalnijom hranom do sada: bataci i nešto povrća plus fuzili I pogled na tanjir:
duda Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 (edited) I pogled na tanjir: blago tebi, ti živiš u nekoj metafizici Edited February 4, 2015 by dùda
Marcus Wulffings Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 potpuno sam lišen bilo kakvih lanaca moderne civilizacije, i tada se zaista mogu posvetiti čak i ovako jednostavnom ručku, koliko je samo ukusan pored lagune
ivy Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 na slikao tanjir ispred foto-tapete u nekom studiju :P
Marcus Wulffings Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 ako tako misliš, neka bude jedan studio
JakeBlues Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Danas sam spremao piletinu s bundevom i karijem. Jednostavno i lako se sprema a ukucani vole :)
Frank Pembleton Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Ti to prvo luk onda piletinu i bundevu zajedno?Jel vodu samo ili neku supu krknes?
JakeBlues Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Seckani bluk i rendani djumbir malo proprzio na mesavini zejtina i butera, a onda u to dodao seckani crni i crveni luk. Kad je omeksalo dodao kari, malo tomatina, kao i piletinu i bundevu (iseckane, dakako). Malo tako proprzio a onda dodao bujon (pileca kocka u pola litra vode) i nakon pola sata krckanja dodao pavlaku za kuvanje. Iskljucio nakon 10-tak minuta potom. Gotovo :)
Haralampije Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 (edited) nesto slicno sam jeo par puta ali sa junetinom i bilo je odlicno. Edited February 4, 2015 by Haralampije
ivy Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 super je i sa kokosovim mlekom i ponekim cvetom karfiola
Indy Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 2 šargarepe I sad mi nešto krulji u stomaku, kao da će revolucija.
Marcus Wulffings Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Evo kako Čileanci prave roštilj, posle teškog rada u rudniku, prvi put sam osetio ukus prave govedine....
Recommended Posts