January 6, 201312 yr mojih ruku delo. nemas pojma kako smo se unakazili od klope. ceka te gosn jastog kad dodjete.
January 6, 201312 yr Svaka čast, domać'ne! Ja se ovde ne usuđujem morske bube kupovati, ko zna kad je to mora videlo.
January 6, 201312 yr fino vam to ispalo gosn lancio, sve cestitke @diga i ako je vidlo ova severna mora, bolje da i nije
January 6, 201312 yr nau iting - sve ekstremno mrsno bozicno plus prebranac+ alkohol (trenutno pivo) Edited January 6, 201312 yr by Parsons
January 6, 201312 yr na slici izgleda kao masivna prolivcina, ali tesko ce nebudzena kamera na telefonu da docara ubedljivo najbolji gulas koji sam jeo do sada, mojih skromnih ruku delo
January 7, 201312 yr izrendano pola celera,pola jabuke i parce djumbira so,mulje,limun ...samo tako,klot bez icega,, ne mogu vise mesa,dosta je
January 7, 201312 yr Vruce prase iz peci na drva, jagnje, hladno prase sas raznja... I onda opet ono prvo.Poveca familija, dar i prokletstvo.
January 7, 201312 yr Bozicna vecera u sastavu:rozet sir, masline, guscija dzigerica sa mangom, one brasnjave italijanske kobasice kojima uvek zaboravim ime, lazanje sa mocarelom i zampone + lagana vocna torta.totalni kontrast sinocnjem prezderavanju sa vrucim prasetom sa raznja. Edited January 7, 201312 yr by pavllle