dig_chohano Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Macane, ovo ti bogovski izgleda. Domaća radinost?
Lancia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 mojih ruku delo. nemas pojma kako smo se unakazili od klope. ceka te gosn jastog kad dodjete.
dig_chohano Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Svaka čast, domać'ne! Ja se ovde ne usuđujem morske bube kupovati, ko zna kad je to mora videlo.
aram Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 fino vam to ispalo gosn lancio, sve cestitke @diga i ako je vidlo ova severna mora, bolje da i nije
Parsons Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 (edited) nau iting - sve ekstremno mrsno bozicno plus prebranac+ alkohol (trenutno pivo) Edited January 6, 2013 by Parsons
henrik larsson Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Kakva je basketara kad se skrčka? Nikad probao, a lepo deluje.
assück Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 na slici izgleda kao masivna prolivcina, ali tesko ce nebudzena kamera na telefonu da docara ubedljivo najbolji gulas koji sam jeo do sada, mojih skromnih ruku delo
ivy Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 izrendano pola celera,pola jabuke i parce djumbira so,mulje,limun ...samo tako,klot bez icega,, ne mogu vise mesa,dosta je
maheem Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 džiga u vinu i belim lukom plus pire. salata crni luk.
wall Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Vruce prase iz peci na drva, jagnje, hladno prase sas raznja... I onda opet ono prvo.Poveca familija, dar i prokletstvo.
*edited by mod Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 (edited) Bozicna vecera u sastavu:rozet sir, masline, guscija dzigerica sa mangom, one brasnjave italijanske kobasice kojima uvek zaboravim ime, lazanje sa mocarelom i zampone + lagana vocna torta.totalni kontrast sinocnjem prezderavanju sa vrucim prasetom sa raznja. Edited January 7, 2013 by pavllle
Recommended Posts