Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

ja ne postim, nego pokusavam da dodjem k sebi nakon paklene 2 nedelje obzdjera i opjanja. juce nisam nista jeo sem 2 kasicice zeolita i pola jabuke.

Posted
stari ti je u pravu. ako krenes da bacas nesto u djubre, ostavi pored kontejnera i javi GPS koordinate.OT - skuhao prokelj al dente, dodao odlezaloga balzamika koji sladi, stajerskog ulja od bundeve, soja sosa, zgnjecenog bluka i susama. kako postim, prosao bio kao lazni hristjanin.
stvar je u kuvanju koje malo okadi kucu a ne u gotovom jelu. kad je skuvan bakalar je super.
Posted (edited)

^^ sto si jeo zeolite pobogu? :omeni to ko da se najedem laboratorijskih uzoraka. dodushe, moji su pomalo otrovni :unsure:

Edited by thermal bug
Posted

ručao malo pomfrita uz , ne više od jedne kašike domaćeg ajvarae sad, dal se ajvar pokvario, dal šta, ali me boli trbuhmada, brzo jedem,da ne kažem kako i ne žvaćem ko svetloša navika deco, nemojte to da radite

Posted
^^ sto si jeo zeolite pobogu? :omeni to ko da se najedem laboratorijskih uzoraka. dodushe, moji su pomalo otrovni :unsure:
koleginice, morate da napustite dogme iz predmeta masinski materijali 1 i 2, nesto od toga je i jestivo - narocito kada treba da pokupi kiselinu iz zeluca!topla preporuka, doduse ovaj moj ima neko kriptovano ime ca-zel, ali verujem da je neka marketinska ujdurma da mi uzmu vise para
Posted
koleginice, morate da napustite dogme iz predmeta masinski materijali 1 i 2, nesto od toga je i jestivo - narocito kada treba da pokupi kiselinu iz zeluca!topla preporuka, doduse ovaj moj ima neko kriptovano ime ca-zel, ali verujem da je neka marketinska ujdurma da mi uzmu vise para
eh. ja nikad nisam imala mashinske materijale 1 i 2. a nemam ni kiselinu ^_^mislim, razno blato se jede, nije problem. no mi zeolit nije pao napamet. idem u to ime da se napijem vode od zelene gline, imam i ja dushu. kolko da me shvatish ozbiljno :D
Posted (edited)

samo izvolite, a svaku sumnju u zeolit evo otklanjam ekspresno, narocito ako ste radioaktivno kontaminirani na badnji dan

Zeolit Homozel pomaže kod :

Poboljšanja imuniteta i metabolizma! Uvećanog šećera! Gastritisa i mučnine u želudcu! Izbeljivanja zuba ! Povišenog krvnog pritiska! Triglicerida i holesterola u krvi! Uvećane prostate! Peska ili kamena u bubrezima ili žuči! Bezbolno ih topi i izlučuje. Uvećane i masne jetre! Artritisa i gihta ! Sprečava razvoj arterioskleroze ! Sprečava komplikacije dijabetesa ! Dovodi do gubitka mučnine ! Nadutost kod zapaljenja i ciroze jetre ! Psorijaze, seboreje i herpesa! Kožnih bolesti ! Gljivičnih oboljenja i ekcema Radioaktivne kontaminacije! Kao prevencija karcinoma! Podmlađivanje i dugovečnost! Rana, opekotina i operacija. U Kozmetici!

http://www.zeolituprahu.com/i sta jos reci semKorišćenjem homozel zeolita postaćete zdraviji i srećniji.

Edited by gazza1
Posted

nau iting eksperiment koji je uspeo!!!ponosna sam jer mi vec drugi dan uspeva potpuno izmisljeno jelo tojest dvaprvi dan musaka lajk jelo od kukuruza secerca,mesa,blitve i pirindzaa ovo danas sam izdinstala dvaipo luka sto je bas dosta za ovu kolicinu,pustila da se karamelizuje,ubacila crvenu papriku,bluk,ostose od pecenja i od te musake od pre neki dan..izrendala sargarepu pa u kore za pitu koje su ostale od juce ubacila malo sargarepe pa tu smesu,savila u paketic i ubacila u tepsiju i tako 6komada,namazala malo ulja pa u rernu 20min na 200c...ja sam potpuni genije za reciglazu rucka i pravljenje necega od nicega!!!!!

Posted
mozda si malo jeo :unsure:
moždaa možda je i od tunjevine od jutrosu svakom slučaju - promaših topićovo je za hejtoproštaj!
Posted

danas sam valjda postio. startovao sa burekom sa pecurkama kod gvozdena posle popio jedan Dardzeling a evo upravo zavrsih 200g girica, krompir salatu, salatu sa pastom i plodovima mora i sendvic sa koktelom od rakova (sve iz one radnje u Kralja Petra) sumnjam da ovaj sendvic nije bas postan, ali cu se praviti da je majonez bio postan. u suprotnom it's the thought that counts + Isus je dobar i oprostice zlom bradonji na tome sto me nije upozorio na greh.

Posted
Izbeljivanja zuba !
Uspešno sprečava izbeljivanje?
Posted

i kod mene, ala sam je ispekao, svaka mi čast

Posted

Šaranče, som, pastrmka, krumpir+pečurke+praziluk, vino, mnogo vina. Raspič.