Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

izjela grchke sarme u lishcu.

sad moram da idem da kupim drugu konzervu. ova nje bila moja, a vlasnik ce me besi ^_^

a to one bez mesa, jel?

(u tom slučaju ne zavidim)

na vinovoj lozi svakako zavidim (za razliku od kiselog kupusa zbog čega je već prizivan ban mene), ali na punjenju bez mesa ne preterano

ali svejedno si dušmanka, moram sad ovih dana da kupim i ja usoljeno vinovo lišće i napravim sve po propisu, prijelo mi se

na vinovoj lozi svakako zavidim (za razliku od kiselog kupusa zbog čega je već prizivan ban mene), ali na punjenju bez mesa ne preterano

ali svejedno si dušmanka, moram sad ovih dana da kupim i ja usoljeno vinovo lišće i napravim sve po propisu, prijelo mi se

kupi gotovu konzervu i pusti mashti na volu ^_^

Edited by gospa buba

Opet čačkaš mečku.

Sad ću dotvorim temu kad ćeš biti banovana

Jesu li to one iz Vera?Jednom sam probao-bljak,ni ukusa ni mirisa

ova je neka iz merkatora. ali i te iz vera (neke te) su mi ostale u lepoj uspomeni, u njima je bilo i limuna i mente, u ovima pak ne.

dadada...te iz vera su bas lepo zacinjene... a, ja kada grejem te sarmice, obavezno dodam malo tucane paprike i jos bibera u tecnost u kojoj se greju...pa ne budu lose /mada, nisam bas ni neki fan, ali nije lose nekad kad sam bez inspiracije ili vremena za pripremanje klope/

Ja uzimala u maxiju neke grcke, punjenje bez mesa, meni lepo ali sam jednom prilikom napravila picvajz koji cu u spojler da ne kvarim topic

popih jednom prilikom odmah posle sarmica 1 somersbi, ta hemijska reakcija je bila eksplozivna, toliko ciste kiseline sam izbacila da mi je grlo bilo obamrlo ceo dan i promukla sam iz mesta.

dadada...te iz vera su bas lepo zacinjene... a, ja kada grejem te sarmice, obavezno dodam malo tucane paprike i jos bibera u tecnost u kojoj se greju...pa ne budu lose /mada, nisam bas ni neki fan, ali nije lose nekad kad sam bez inspiracije ili vremena za pripremanje klope/

nishta mi to ne grejemo, doza se prima direktno iz ambalaze :D

Edited by gospa buba