Marcus Wulffings Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 a pa dobro, tako kaži - domaće lisnato testo Link to comment
ivy Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 (edited) greota maslaca inace pileca corba sa mnoogo povrca,malo pavlake i splash limuna ..dize iz mrtvih Edited December 25, 2014 by ivy Link to comment
renne Posted December 25, 2014 Author Share Posted December 25, 2014 Ne zezaj ajvi A šta je to oileca Link to comment
renne Posted December 25, 2014 Author Share Posted December 25, 2014 ispravila sam..pilecaZezam bre Link to comment
boshoku Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 i ja se zekim spram slanine, ajvi je mnogo ozbiljna Link to comment
hoffnung Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Imam. Evo recept. Napraviš dizano testo od suvog kvasca, jednog jajeta, 3 deci mleka, 2 deci vode, malo soli, malo šećera. Zamesiš sa oko 700g 400 tip brašna. Kad naraste premesiš. Umutiš penasto 500g maslaca, pa dodaš tri kašike sećera.Izvaljaš oklagijom na oko pola cm, premazeš puterom, preklopiš, razvaljaš, pa toliko puta koliko imaš maslaca i to je to. Najbolje lisnato testo, a domaće hvala renne! a pa dobro, tako kaži - domaće lisnato testo da, ovo je lisnato testo. ja sam imao u mislima totalno nesto drugo vezano za tu koru. mislio sam na onu koru kao sto se pravi za strudlu, mada kora za strudlu ima tri vrste, barem koje ja znam. no, u svakom slucaju, mogao bih da probam da napravim pitu od visanja ali u lisnatom testu. Link to comment
Marcus Wulffings Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 može i ona austrijska deutsche strudel, onako je malo deblja i tvrda pod zubima, sa jabukom i orasima Link to comment
katamaran Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 (edited) Pizza od nule. Testo umesio u nekom novom mikseru. Prvi sloj na testo cili ulje sto sam sam pravio (maslinovo ulje i moje papricice) Sve u svemu bruka. Edited December 25, 2014 by katamaran Link to comment
yolo Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 (edited) Ono kao kad 1.januara ustanes u podne I samo nastavis tamo gde si stao prethodne noci..... prascajte na nefotogenicnom izgledu omiljenog tjuretjeg karabatka, ztrgan je golim rukama... Edited December 25, 2014 by yolo Link to comment
boshoku Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 kobaje, dižon, krem sir, sveža panja, jogurt teško može bolje Link to comment
ivy Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 pileca corba od juce,suvo rebro iz pasulja i kiseli kupus Link to comment
Recommended Posts