Haralampije Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 (edited) Piletina sa ananasom (umak od djumbira i karija) + riza sa slatko kiselim ljutim sosom Uz sve to perfektno ide Traminac iz Mackovog podruma Edited December 7, 2014 by Haralampije Link to comment
Marcus Wulffings Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 treba se oraspoložiti poonedeljkom uveče, pa čak i ovim industrijskim otrovom iz magyarorszag-a Link to comment
ivy Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 mozak dinstan na luku sa jajetom i mnooogoo salate-cicoka,sargarepa,dajkon,djumbir nema sanse da budem gladna do sutra Link to comment
maheem Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 mozak dinstan na luku sa jajetom i mnooogoo salate-cicoka,sargarepa,dajkon,djumbir nema sanse da budem gladna do sutra pustila sam mozak na tiganj fala ivi za karfiol u musaki musaka/tartiflette od juče je još bolja danas. Link to comment
ivy Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 najbolja je musaka sa karfiolom ;) Link to comment
aram Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 socivo sa kabanos kobajama. volem zimsku hranu :) Link to comment
MayDay Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 St Jacques rolnice iz WSushi. Mogla bih osamdeset da smazem. Super yummy! Ima i svezeg korijandera. Link to comment
Haralampije Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 socivo sa kabanos kobajama. volem zimsku hranu :) ladno sam procitao kanabis kobaje Link to comment
boshoku Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 St Jacques rolnice iz WSushi. Mogla bih osamdeset da smazem. Super yummy! Ima i svezeg korijandera. u vuka karađića? baš loše mesto (nek joj neko prenese; mustang, ivy i ona me mrze ) Link to comment
renne Posted December 9, 2014 Author Share Posted December 9, 2014 i ja pročitao kanabis kobaje Link to comment
MayDay Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Ne mora niko da mi prenosi. Nisi mi na ignoru i ne mrzim te, ali nemam ni lepo misljenje o tebi. Nisam bila u kafani, nego narucujem da mi donesu i hrana im je okej. Bolja nego kod mnogih etabliranih sushi lanaca u evropskim drzavama. Link to comment
boshoku Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 ok, fino i drago mi je što ti nisam baš skroz fuj, ovo za w je moje iskustvo nego, ko ti na ignoru, ja neam nikog? Link to comment
MayDay Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Nemam ni ja nikog. Nekoga davno sam blokirala da ne moze da mi pise PM, ali sam zaboravila kako mu ime. Ali preskrolavam preko gomile zbog toga sto su dosadni. I aktivno preskacem Harperove postove od pre neki dan, pa je to de facto ko da mi je na ignore. Link to comment
boshoku Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 (edited) kupi preko donesi kom-a u moon-u (makedonska), znatno kvalitetnije (kapiram da si sigurno već pazarila al kad već pričamo o tome) Edited December 9, 2014 by boshoku Link to comment
nezvanova Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 uf, navukli se na tufahije...pravila ih sa brazilskim orasima, orasima, cimetom i kokosovim uljem nerafiniranim, sa instant sladoledom sa stevijom /odlican bude kad ga spremim u aparatu za sladoled/ i nekim karamel prelivom koji sam pazarila u merkatoru, na bazi agavinog sirupa... i tako vec nedelju dana, svako vece :-) Link to comment
Recommended Posts