yolo Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Nije n.e. ali još me drži. Pastrmalija, majstor makedonac, peć na drva. Za večeru kisela. Gde pastrmalija?
wall Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Gde pastrmalija?U želudcu. :PNije ovo komercijala.
Lancia Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 boquerones sa blukom u sircetu, plus par racica.
Lancia Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 (edited) sta su boquerones? girice. ovde se hasaju zive (ako spremas sam, moraju obavezno da budu zamrznute u sircetu 48 sati zbog nekog parazita) sa belim lukom i persunom. Edited October 14, 2014 by Lancia
Lancia Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 što ih barem ne ubijete pre hasanja? pederska posla;)
ivy Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 pecurke na luku zaljutila, gratinirani karfiol, salata-rotkvica,cvekla
nezvanova Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 caprese, sa slatkim, divnim paradajzom, mladim kozjim sirom, bosiljkom i muljem... uvela sam koziji mladi i stari sir, falilo mi proteina, a i nikako da oporavim leukocite, pa sam morala da nesto da smislim. a posto znam od koga ga kupujem, cini mi se da ce kozji sir biti najmanje zlo. a i umutula sam i jedan zeleni smuti, sa greni jabukom, svezom nanom, kivijem, djumbirom, dva lista kelja i dva lista rastana... odlicno!
katamaran Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Opet punjene mekike ali ovaj put sa piletinom mesto sunke. Neljute pa moram usput da ih prskam hajnc habanerom. I dalje tvrdim da je vrlo neljut sos ali kad ga puno pojedes lepo se oseti na usnama.
Zverilla Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 jedan followup na stari NE gde sam kukao na munster sir kupio ga ponovo, i ispostavilo se da je onaj od onomad bio pokvaren. ono je stvarno smrdelo na govna i kanalizaciju ovaj sto sam ga jutros jeo, tek blago smrducka, ukus najvise podseca na zreo kajmak, sasvim ok. mozda cak i preblag
yolo Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Ili si porastao. Za smrde sireve trebaju godine.
Zverilla Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 nisam porastao, samo sam omatorio :( nije mi se bitno izmenio ukus, onaj uzorak je bio totalni izuzetak i po neprijatnosti i po intenzitetu cak i da mi se ukus izmenio, percipirao bih ga i dalje kao intenzivno smrdljiv sir dok je ovaj od jutros u klasi blazih kamembera
banatjanin Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 bemumater, ja baš volim smrdljive sireve, i to one jače, i epoa, i st marselan i šta ti padne na pamet ali munster ne mogu. pritom, sigurno nije bio pokvaren ni jedan put. bukvalno mi se baca pegla. i ajde, prevaziđem miris, ama tekstura me dokusuri. probao i da odsečem svu koru, jednostavno ne ide
Recommended Posts