Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Nije n.e. ali još me drži.

Pastrmalija, majstor makedonac, peć na drva.

Za večeru kisela.

Gde pastrmalija?
Posted

Gde pastrmalija?

U želudcu. :P

Nije ovo komercijala.

Posted

boquerones sa blukom u sircetu, plus par racica. 

Posted (edited)

sta su boquerones?

boquerones-en-vinagre-300x234.jpg

girice.

ovde se hasaju zive (ako spremas sam, moraju obavezno da budu zamrznute u sircetu 48 sati zbog nekog parazita) sa belim lukom i persunom.

Edited by Lancia
Posted

što ih barem ne ubijete pre hasanja? :cry:

pederska posla;)

Posted

pecurke na luku zaljutila,

gratinirani karfiol,

salata-rotkvica,cvekla 

Posted

caprese, sa slatkim, divnim paradajzom, mladim kozjim sirom, bosiljkom i muljem... uvela sam koziji mladi i stari sir, falilo mi proteina, a i nikako da oporavim leukocite, pa sam morala da nesto da smislim. a posto znam od koga ga kupujem, cini mi se da ce kozji sir biti najmanje zlo. a i umutula sam i jedan zeleni smuti, sa greni jabukom, svezom nanom, kivijem, djumbirom, dva lista kelja i dva lista rastana... odlicno!

Posted

Opet punjene mekike ali ovaj put sa piletinom mesto sunke. Neljute pa moram usput da ih prskam hajnc habanerom.

I dalje tvrdim da je vrlo neljut sos ali kad ga puno pojedes lepo se oseti na usnama.

Posted

jedan followup na stari NE gde sam kukao na munster sir

kupio ga ponovo, i ispostavilo se da je onaj od onomad bio pokvaren.

ono je stvarno smrdelo na govna i kanalizaciju

ovaj sto sam ga jutros jeo, tek blago smrducka, ukus najvise podseca na zreo kajmak, sasvim ok. mozda cak i preblag

Posted

Ili si porastao. Za smrde sireve trebaju godine.

Posted

nisam porastao, samo sam omatorio :(

nije mi se bitno izmenio ukus, onaj uzorak je bio totalni izuzetak i po neprijatnosti i po intenzitetu

cak i da mi se ukus izmenio, percipirao bih ga i dalje kao intenzivno smrdljiv sir dok je ovaj od jutros u klasi blazih kamembera

Posted

bemumater,

ja baš volim smrdljive sireve, i to one jače, i epoa, i st marselan i šta ti padne na pamet

ali munster ne mogu. pritom, sigurno nije bio pokvaren ni jedan put. bukvalno mi se baca pegla. i ajde, prevaziđem miris, ama tekstura me dokusuri.

probao i da odsečem svu koru, jednostavno ne ide