katamaran Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Ne znam detalje jer je komsija pravio. Otprilike neki fil kao za italijanske piroske. Ja ih volim i prazne ili samo sa sirom al ovako su bruka. Jos u moje stavi neke ludacke feferonke pa jedem i placem :)
hoffnung Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 mljac! i ja ih volim prazne, kao druga slika u mom postu, ali obavezno jogurt!
Hippie Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 ovo bi zapravo bila supa dupa vegan vecera da u kronpir pire nisam stavila mleka i butera daklem, pire od kronpira, mleka i butera.. laganica przen tofurky italian sausage i crni lukac... pecene paprike i beli lukac prevarila 2 gosta, tek sam posle rekla da odje nema mesa.. ukapiro? niko nista i jos pitali el ima jos, reko jasta!
yolo Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Kolenica u kupusu, zavijena kao sarma, s renom. Mali roze namestaj. Oskar u Brace Baruh.
Lancia Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Supa da se bolan lecis i rinflajs. Urquell za hladjenje. Lancia u Costa Calmi.
katamaran Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Odlicna pasta. Svaki cas me hvata krejving za njom.
halloween Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 (edited) sitno seckan kupus, dinstan u mulju i sopstvenom soku, dodato belo pileće meso, malo belog bibera i tamari sos. To je u stvari za sutra kad dođem s posla, ali je mnogo ukusno, pa sam morala malo. Edited October 13, 2014 by halloween
wall Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Nije n.e. ali još me drži. Pastrmalija, majstor makedonac, peć na drva. Za večeru kisela.
Recommended Posts