October 10, 201410 yr Ne znam detalje jer je komsija pravio. Otprilike neki fil kao za italijanske piroske. Ja ih volim i prazne ili samo sa sirom al ovako su bruka. Jos u moje stavi neke ludacke feferonke pa jedem i placem :)
October 13, 201410 yr ovo bi zapravo bila supa dupa vegan vecera da u kronpir pire nisam stavila mleka i butera daklem, pire od kronpira, mleka i butera.. laganica przen tofurky italian sausage i crni lukac... pecene paprike i beli lukac prevarila 2 gosta, tek sam posle rekla da odje nema mesa.. ukapiro? niko nista i jos pitali el ima jos, reko jasta!
October 13, 201410 yr Kolenica u kupusu, zavijena kao sarma, s renom. Mali roze namestaj. Oskar u Brace Baruh.
October 13, 201410 yr sitno seckan kupus, dinstan u mulju i sopstvenom soku, dodato belo pileće meso, malo belog bibera i tamari sos. To je u stvari za sutra kad dođem s posla, ali je mnogo ukusno, pa sam morala malo. Edited October 13, 201410 yr by halloween
October 13, 201410 yr Nije n.e. ali još me drži. Pastrmalija, majstor makedonac, peć na drva. Za večeru kisela.