Venom Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 svejedno koliko kostaju, grozne su. jebiga, sve se bere zeleno.
Willow Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Hleb (onaj integralni, sa koprivom, iz Maksija/Tempa), pa preko toga sloj avokada (iz Idee). Za kraj, parče bundevare.
Amelija Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (ako je hjorton amelija) pa ko bi drugi bio :) inače ipak nisam kupila smokve, neinspirativne behu nego sam se posvetila proždiranju poslednjih tragova dobrih lubenica
ivy Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 pohovani patlidzan u rerni,holandez sos,kupus salata
hoffnung Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 upravo sam probao ovakav nacin jedenja pizze: ovaj prvi nacin kada se korica smota u parce pizze i moram da vam kazem, probajte, pogotovo ako vam taj deo nije zabavan, sam po sebi. wow! http://youtu.be/35fkFZJ8FIc
Аврам Гојић Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 (edited) ne ako to pretvoriš u quality "me" time. NE: deverika u ulju, iz čarde Pikec, preko nje kolutovi limuna i crvenog luka krompir sa blitvom kolutovi patlidžana isprźeni u gvožđu na masti, pa zaliveni peršunom, sirćetom i blukom Edited October 4, 2014 by Грешни Василије
Frank Pembleton Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 ne ako to pretvoriš u quality "me" time. NE: deverika u ulju, iz čarde Pikec, preko nje kolutovi limuna i crvenog luka krompir sa blitvom kolutovi patlidžana isprźeni u gvožđu na masti, pa zaliveni peršunom, sirćetom i blukom Vidim ozdravio si...
hansolo Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Jos jedan samotni rucak> Pileca supa , cufte od belog mesa, krompir secen kao malo deblji cips pa ispecen u rerni u jednom sloju/, sos od visanja, sne nokle /toga ima i za goste/.
MayDay Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Za ručak raštiku, a sad sam napravila žito i odvratno je.
ivy Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) -ostalo mi neke salate od subote -kukuruz secerac,sargarepa,bluk,cluk,tunjevina,mulje,limun,zacini -gratinirani karfiol -kupus salata i peceni kokos za posle rucka Edited October 6, 2014 by ivy
hoffnung Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) jeo sam sendvice iz rerne, ali sam ih lepo napravio. lepo su se uklopili sastojci koje sam stavio: imao sam skoro celu lepinju od juce. isekao na parcice namazao puterom stavio suseni paradajz - pesto. stavio gaudu i tanke kolutove paradajza. edit: inace sam hteo da pravim kacamak, ali nisam imao palentu.. da sam je imao, skuvao bih palentu i jedan deo bih proprzio na ulju sa susenim paradajzom i stavio fetu. Edited October 6, 2014 by hoffnung
banatjanin Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 jeo sinoć. pravio sinoć. i koristim priliku da momku koji radi na ribi u zemunskom Metrou kažem da je kralj nad kraljevima. em je bio potpuno iskren glede svežine ribe i doneo ispod tezge najbolje, em je odseko šta sam tražio.
Recommended Posts