Lezilebovich Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 pa trljam da izađe belo, posle sve bude ok
Willow Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Domaću pitu sa šampinjonima. Tanke, fine, krckave kore i ukusan fil. Prste da poližeš.
boshoku Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 hrskave, dosta više s tim onomatopejčnim "krckave"
aram Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 @renne slurp je li bole, a kako se zove to kad hrsk, hrsk, hrskaju?
renne Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 @aram a tek da vidiš slatko od istih što sam zgotovio
renne Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Da, svoje, svojeručno zasadio pre šest godina. Razvilo se do neslućenih granica, mada sam mislio da ga je ona zima pre dve godine ubila, ali od tada je kao "podivljalo"
katamaran Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Moje komsije tri komada al ih iz nekog cudnog razloga uopste ne beru. Zato se ja zrtvujem pa naberem ono sto zavrsi iznad mog krova :)
Amelija Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 (edited) joj renne poludeću od tih tvojih smokava još ću na kraju otići do radnje i kupiti kilo po cijeni pravoj sitnici 0.6 evrića jebeni komad >> btw nije mi toliko strašno ni što su skupe, ali koncept prodavanja smokvi na komad mi je jednostavno nekako glup, ružan i zao Edited October 1, 2014 by Hjortron
aram Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 plus jos nisam uspeo da kupim dobre smokve u nemackoj :( (lazem, jesam jednom za ovih 7 godina)
katamaran Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Izvadio ostatak chilija iz zamrzivaca. Lepsi i ljuci nego sto sam ga zapamtio.
Zverilla Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) plus jos nisam uspeo da kupim dobre smokve u nemackoj :( (lazem, jesam jednom za ovih 7 godina) vec sam napisao da ja jesam ovog leta, a onda se setih da je to zapravo bilo u grckoj :( ja ih nesto gledam, pipkam, cinculiram, i onda 1 od 5 jedva da bude jestiva @amelija - sad su oko 0.3e/komad :) (ako je hjorton amelija) Edited October 2, 2014 by Zverilla
Recommended Posts