Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

sendvich od pohovanog patlidzana,feta sira i volovskog srca

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

sve smo smazali pa nisam uspela da ufotkam, ali, napravila sam najbolji rizoto sa gljivama na celom svetu :-) na limanskoj kupila suve pecerke sa rudnika: lisicarke, vrganji i neke dve vrste jos, ne bih znala reci koje. prelila sam ih kipucom vodom dok sam dinstala crveni luk, obicne sampinjone, bluk i na toj mesavini sam malo tostirala pirinac, zatim nalila vodu koja je ostala od peceruka, naseckala te sumske pecurke pa i njih dodala... pobiberila, posolila i na kraju, kad je bio gotov dodala puno naseckanog persuna... savrseno! a napravila i odgovarajucu salatu sa zelenom ajzberg salatom, mladim spanacem, rukolom, kockicama sitno nasecenog dimnjenog tofua, sitno naseckanim suvim smokvama, orasima i kruskama. preliv je bio sa malo soli, acetom, sirupom od agave, i maslinovim uljem...nisam imala klice, a tu odlicno idu i one. bilo koje....a za posle sam napravila pitu od smokava i rogaca cije pripremanje sam skroz prilagodila mojim prehrambenim navikama, tj ta pita je po ovom receptu, ali bez secera, putera, mleka i jaja...umesto toga sam koristila kokosovo ulje, sojino mleko, steviju.... za divno cudo, ispala savrseno, nista joj nije smetalo sto nema sve te ''glavne'' sastojke....

• Author

Brat gazimir i ja

Uz kečap od paprike

452e12bba12de6aaa1363ca4ad9aa59f.jpg

kechap od paprike je shta? redak ajvar? :unsure:

reneove princes krofne. obratiti paznju na vreme. bruka. najbolje PK koje sam ikada probao.

da znam da ovo pravim otvorio bi kiosk u knezu samo sa princes krofnama i bio milijunas nakon 6 meseci.

zapisi obavezno ime na djonovima

Renne, zovu li te ljudi na revans? stalno neki krkanluk kod tebe.

• Author

slabo dobri moj lančo, slabo

bole te uvo, lepo je kad ti pohvale klopu (koji sad smajli da turim, majku mu¿)

n.e.

tuki od ovce. opet nisam doruckovao :(

tuki od ovce opet sam doruckovao :(

Moraš raznovrsnije da se hraniš dok rasteš :(

jel tuki od ovce spada pod povrce?

Zavisi koje ovce.

nista vam nije sveto :( krci mi stomacicic.

nista vam nije sveto :( krci mi stomacicic.

Šta je paukoliki, ništa ti se nije sinoć uplelo u mrežu?

Edited by wall

Šta je paukoliki, ništa ti se nije sinoć uplelo u mrežu?

samo neke flase :(