ivy Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 sendvich od pohovanog patlidzana,feta sira i volovskog srca
nezvanova Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 sve smo smazali pa nisam uspela da ufotkam, ali, napravila sam najbolji rizoto sa gljivama na celom svetu :-) na limanskoj kupila suve pecerke sa rudnika: lisicarke, vrganji i neke dve vrste jos, ne bih znala reci koje. prelila sam ih kipucom vodom dok sam dinstala crveni luk, obicne sampinjone, bluk i na toj mesavini sam malo tostirala pirinac, zatim nalila vodu koja je ostala od peceruka, naseckala te sumske pecurke pa i njih dodala... pobiberila, posolila i na kraju, kad je bio gotov dodala puno naseckanog persuna... savrseno! a napravila i odgovarajucu salatu sa zelenom ajzberg salatom, mladim spanacem, rukolom, kockicama sitno nasecenog dimnjenog tofua, sitno naseckanim suvim smokvama, orasima i kruskama. preliv je bio sa malo soli, acetom, sirupom od agave, i maslinovim uljem...nisam imala klice, a tu odlicno idu i one. bilo koje....a za posle sam napravila pitu od smokava i rogaca cije pripremanje sam skroz prilagodila mojim prehrambenim navikama, tj ta pita je po ovom receptu, ali bez secera, putera, mleka i jaja...umesto toga sam koristila kokosovo ulje, sojino mleko, steviju.... za divno cudo, ispala savrseno, nista joj nije smetalo sto nema sve te ''glavne'' sastojke....
renne Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Brat gazimir i ja Uz kečap od paprike
gospa buba Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 kechap od paprike je shta? redak ajvar?
yolo Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 reneove princes krofne. obratiti paznju na vreme. bruka. najbolje PK koje sam ikada probao. da znam da ovo pravim otvorio bi kiosk u knezu samo sa princes krofnama i bio milijunas nakon 6 meseci.
Lancia Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Renne, zovu li te ljudi na revans? stalno neki krkanluk kod tebe.
Lancia Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 bole te uvo, lepo je kad ti pohvale klopu (koji sad smajli da turim, majku mu¿) n.e. tuki od ovce. opet nisam doruckovao :(
ljakse Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 tuki od ovce opet sam doruckovao :( Moraš raznovrsnije da se hraniš dok rasteš :(
Lancia Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 nista vam nije sveto :( krci mi stomacicic.
wall Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 (edited) nista vam nije sveto :( krci mi stomacicic.Šta je paukoliki, ništa ti se nije sinoć uplelo u mrežu? Edited September 13, 2014 by wall
Lancia Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Šta je paukoliki, ništa ti se nije sinoć uplelo u mrežu? samo neke flase :(
Recommended Posts