hoffnung Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 retardirana kokos? grozno. ja sam napunio frizider. pun je ko oko i jedem mortadelu, sve me mrzi po ovoj vrucini. pa, da vidis kolika je bila [2kg] ne bih ja rekao da su to normalna posla. blago li se tebi za pun frizider i mortadelu. moj ima svasta i nema nista, a lenj sam da nesto smislim.
Аврам Гојић Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) Edited September 9, 2014 by Грешни Василије
Аврам Гојић Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) Čorbica. Smudj, deverika, šaran i som Edited September 9, 2014 by Грешни Василије
renne Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 de da zove, vidi kako je malo pristavio, stipsa, tu nema za dve porcije
ToniAdams Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 jedem zaostalu piletinu, ono sto je ostalo od nje - belo meso. tartar sos kupljeni, pa sam dodao jos majoneza da ga ucinim jestivim. jedino sto mi je falilo jeste cili sos.
ljakse Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 +1 Belo meso bez kečapa, pavlake i mlevenog čipsa je
Recommended Posts