Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

jedem, namerno sam izostavio. spanski leb je skroz sranje, a nemacka pekara bila zatvorena.

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Nego, jebimo kelj. Nabavio povoljno komadine grana padano i pekorina, pa se sad grizu uz kalamate i paradajiz™ posoljen načupanim bosiljkom i muljem. A taman sam mislio kako ću ih trošiti fino i kulturno, tj rendati preko raznih poteza kako i treba :isuse:

Trudimo se da jedemo lokalno svaki dan. Grbaljski paradajz je jednostavno najbolji paradajz, a i beli krompir i blitva su neuporedivo bolji od kontinentalnih. Danas se kuva raštika, a od morske ponude uglavnom južni Jadran stuff:

35auc9g.jpg

wbq7fo.jpg

2ec2d1s.jpg

2pyu9s2.jpg

punicu patlidzane mlevenim mesom

zjuu al sam ih napravila,svaka mi čast..ja ne znam da li sam ja vama već pričala kako ja dobro kuvam :P al što dobroo kuvam :p

pojela sam dve polovine,ne dišem

jedini problem koji imam sa patlidžanima ove godine je što su ooggrroomni..

Kruške sa gorgonzolom, nema leba ni slatkiša.

img20140908193939.jpg

onaj smajli kojem pada vilica na pod

jel fino?

Nego, jebimo kelj. Nabavio povoljno komadine grana padano i pekorina, pa se sad grizu uz kalamate i paradajiz™ posoljen načupanim bosiljkom i muljem. A taman sam mislio kako ću ih trošiti fino i kulturno, tj rendati preko raznih poteza kako i treba :isuse:

i u cemu je tacno tvoj problem tu?

@halouin

ajd na lchf :P nema hleba,nema slatkisa

Edited by ivy

U neumerenom prežderavanju sirom.

ne vidim ja tu problem :p

..a to cete mozda prvih dan,dva posle ce sve ici svojim tokom

e, i ja sam patoloski sirozder

edit, ajvi, ne budi sigurna. ja recimo sir oduvijek jedem prilicno neumjereno, a godinama sam vec na nisko ugljenohidratnoj ishrani.

Edited by morgana

onaj smajli kojem pada vilica na pod

jel fino?

Fino+ miriše bajno, preskočila sam prvi potez, propržiti kratko kruške na maslacu. Može sa bilo kojim sirom sa plavom plesni.

Edited by halloween

Neumereno se prežderavam sirom uglavnom ceo život, i obično mi bude loše posle toga. Kad prolaze tih dan-dva?

e jbga onda..daj vamo onda te komade sira da te resim bede

jedem zaostalu piletinu, ono sto je ostalo od nje - belo meso. tartar sos kupljeni, pa sam dodao jos majoneza da ga ucinim jestivim. jedino sto mi je falilo jeste cili sos.

jedem zaostalu piletinu, ono sto je ostalo od nje - belo meso. tartar sos kupljeni, pa sam dodao jos majoneza da ga ucinim jestivim. jedino sto mi je falilo jeste cili sos.

retardirana kokos? grozno.

ja sam napunio frizider. pun je ko oko i jedem mortadelu, sve me mrzi po ovoj vrucini.