ljuttko Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Poslednji ostaci svečarske torte za srećan polazak u prvi razred su upravo izedeni. Torta je bila od čevapa
aram Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Poslednji ostaci svečarske torte za srećan polazak u prvi razred su upravo izedeni. Torta je bila od čevapa jebala me nova strana, sad moram jos jedared
ivy Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Poslednji ostaci svečarske torte za srećan polazak u prvi razred su upravo izedeni. Torta je bila od čevapa e to je torta!!!
ljuttko Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 + daj recepat Evo, ovo je odavde,http://www.recepti.com/kuvar/glavna-jela/15599-torta-od-cevapa pošto mi je šerpa malo veća kupila sam kilo i 200 čevapčića i zamal isteglo morala sam za zid da ih malo spljoštim ( šerpa prečnika 20 i kusur cm, plus kad sam krenula, vidim da nemam papira za pečenje pa sam uzela kesu za pečenje malo je razvrcala i našuškala po šerpi , al je sa kesom problem kad se vadi jer omekša i namoči se sosom, malo je potrajalo dok sam izvadila instalaciju :P . I da, ja uvek koristim kiselu pavlaku umesto pavlake za kuvanje volim kad je sos malčice kiselkast, dodam u nju jogurt da je razredim. Sada mislim da ću u nekoj epizodi na dno da stavim neku dobru dimljenu slaninicu pa preko nje krompir a i koju slaninicu naokolo, dimljenu , da zamiriše Rene molim da probaš i dodaš šta god misliš da treba , ipak si ti ovde ekspert za ćevape, ovi su bili industrijski.
ljuttko Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 domaći Ima li ovoga nede da se kupi, prodje mi leto bez čestitog paradijizića. Moj zasad na Tari ubila tzv tonja, kišasuncekišasunce , sve je istrulilo za 3 dana
renne Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Ma i ovaj je ubila tonja, ostalo dvadesetak komada, a prethodnih godina bilo i po stotinak kg, jbg :( Video sam da ima na staromerkatorskoj pijaci, pretposlednji red kod jedne stare bake.
ljuttko Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Ma i ovaj je ubila tonja, ostalo dvadesetak komada, a prethodnih godina bilo i po stotinak kg, jbg :( Video sam da ima na staromerkatorskoj pijaci, pretposlednji red kod jedne stare bake. Fala za info, baku ću posetiti koliko danas. Tražim i lep šljiva model da sušim, ranijih godina u ovo doba to sam kupovala po principu nosi i daj šta daš a sad em nema em ako negde ima košta ko teglica sušenog
renne Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Nađoh dobre šljive, ali za sumanutu cifru od 120 dinara, tako da i ne kupih
fluffy Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Poslednji ostaci svečarske torte za srećan polazak u prvi razred su upravo izedeni. Torta je bila od čevapa sjajno :D
Recommended Posts