MachineGunEtiquette Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Svjedodzba! Krilac, zganjac i rebarac objasnio! [emoji7]
fluffy Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 борщ, pire i meseko u saftu sa sušenim paradajzičičičičima+ 1 + 1
fluffy Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Sušiii, domaća radinost, čorbica od slatkog krUmpira... njamix..
Apdajk Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 at Renne - najljubaznije molim prepis za krilca, pravio par puta nikad nisu ovako dobro ispala.
fluffy Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 jab tu supicu i tanjir da nosim kuchioš da ti pošaljem aviJonom? :* at Renne - najljubaznije molim prepis za krilca, pravio par puta nikad nisu ovako dobro ispala.može i meni, stavljala sam i med i soja sos i svašta nešto no nikada 'vako izgledala nisu...
renne Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 u ove sitne sate, recopis za krilca kečap, beli luk u prahu, tucana ljuta paprika, sirće, bibelj, ulje, so. odstoji dva sata pa u resrnu pokriveno oko 50 min, plus 10 bez folije
katamaran Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 (edited) Sušiii, domaća radinost, čorbica od slatkog krUmpira... njamix.. Profi susi :) Vidjao sam domace amaterske pokusaje al nijedan nije ovako lepo izgledao. Meni susi fenomenalan al su bukvalno svi iz moje okoline zgrozeni. Edited August 30, 2014 by katamaran
Mr.Mxyzptlk Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 ajd da se pravimo da volimo susi kad je ovako lep. flafi, gajbu na forum ^^
fluffy Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 u ove sitne sate, recopis za krilca kečap, beli luk u prahu, tucana ljuta paprika, sirće, bibelj, ulje, so. odstoji dva sata pa u resrnu pokriveno oko 50 min, plus 10 bez folije Hvala.
fluffy Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Profi susi :) Vidjao sam domace amaterske pokusaje al nijedan nije ovako lepo izgledao. Meni susi fenomenalan al su bukvalno svi iz moje okoline zgrozeni. Hvala, hvalaaa nije neka umetnost, na netu ima brdo vodiča za spravljanje tj. rolanje, al' drago mi je da izgleda dobro :)... i oko mene uglavnom ne vole, ja obožavam.. @fluffy: surfao bih ti po čorbi:D hahaha ajd da se pravimo da volimo susi kad je ovako lep. flafi, gajbu na forum ^^:) :) :) gajbu na forum - kad nastane neki Hompic, Gajboslik, Kućoslik, topik :)
renne Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 Butkica made in Dž, ren ubija koliko je ljut
maheem Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 mmmm njamane: pastrva za veliku decu, orada za malu decu, blitva i krompir za sve
Recommended Posts