August 22, 201410 yr :balice: Ima u PA, preko puta doma vojske mesto gde ima odlične sudžukice, mhm... Dakle, iting. Naidjem već ko zna koji put, na upakovanu mlevenu piletinu, od karabatka, to nije bilo u moje vreme, a volim onaj recept sa mlevenom piletinom i slaninom pa ćevap, uzeo ovo, vreo tiganj, mulje, crven luk, meso, pelat, začini, pola piva, četres pet minuta. Prepekao u tosteru crni hleb, namazao krem sirom i posu. Biće to dobro.
August 23, 201410 yr sto nis, pa to se kidalo po bgd samo tako i pre 25 godina..... telece grudi u crepulji u zlatiborcu dok je jos bio stakleni kiosk iza grobarskog stadiona su i dalje neprejeban zakon
August 23, 201410 yr Htedoh da se pohvalim pre no što su stigli, sve je ocenjeno visoko. Samo ću ipak idući put manje komade rebara, bude to onda bolje.
August 25, 201410 yr Imala sam ostatak neke mućkalice od subote (super mi ispala) i jednu mini punjenu papriku od ko zna kad (bez pirinča). Papriku sam iseckala i sve to pomešala i bacila na malo dodatnog luka na puteru. Umreću koliko je ovo dobro!