Vapad Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 :balice: Ima u PA, preko puta doma vojske mesto gde ima odlične sudžukice, mhm... Dakle, iting. Naidjem već ko zna koji put, na upakovanu mlevenu piletinu, od karabatka, to nije bilo u moje vreme, a volim onaj recept sa mlevenom piletinom i slaninom pa ćevap, uzeo ovo, vreo tiganj, mulje, crven luk, meso, pelat, začini, pola piva, četres pet minuta. Prepekao u tosteru crni hleb, namazao krem sirom i posu. Biće to dobro.
yolo Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 sto nis, pa to se kidalo po bgd samo tako i pre 25 godina..... telece grudi u crepulji u zlatiborcu dok je jos bio stakleni kiosk iza grobarskog stadiona su i dalje neprejeban zakon
renne Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 Ma zato što sam to jeo pre šes' dana u nišu :)
Frank Pembleton Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Nekako usamljeno deluje ???? Poslato sa WC šolje by BVK
Vapad Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Htedoh da se pohvalim pre no što su stigli, sve je ocenjeno visoko. Samo ću ipak idući put manje komade rebara, bude to onda bolje.
Amelija Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 i tako opet ode 100g čokolade (crne sa celim lešnicima) za 15 minuta
sailorman Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Imala sam ostatak neke mućkalice od subote (super mi ispala) i jednu mini punjenu papriku od ko zna kad (bez pirinča). Papriku sam iseckala i sve to pomešala i bacila na malo dodatnog luka na puteru. Umreću koliko je ovo dobro!
maheem Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 bujon?i zamisli ne ide pasulj. gde si okačio putopis iz Brazila?
Recommended Posts