Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

7022941659_4102fd145f_z.jpg

U tebra, daj neka ti neki lekar pogleda to.

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

<_<

:D

Stvarno kenjamo, s kojim oduševljenjem nam Ivy pisala i gle šta napravismo...

• Author

KaCmo stoka :D

ma nemam reci..

omlet ala tri color peper :p

omlet

kajganu?

kool, ima slaninčuge? glupo pitam, naravno

omlet.

nema.

Edited by ivy

iskaču ti bore kad si neurozna, nemoj :wub:

• Author

ona je uvek neurozna

@boskou

joj,ooo koliko si ti 1 dosadnjakovic nemam reci

Edited by ivy

prolazila pored kruna trejda, pocela da lucim, prijeo mi se mladi bezukusni slinavi sir, udjoh, nije ga bilo, ali mi za oko zapadne beli kozji 45% mm, kupila da probam, odlican, ukajmaceni od koze, malo preslan za moj ukus, ali ne smeta. pomesala ga s avokadom, dodala lajm i nanu, ozgo pistac neslani peceni, sve na vasi ne dabovicu. lepo ovo sto sam smuljala, dopada mi se, izmedju ostalog, i sto ako ne znas od cega je ne mozes da pogodis, a ako znas, svaki se ukus mozes da prepoznas, nisu jedan drugog ubili.

2n7qge8.jpg

• Author

Domaće sazrele

ddf4b8362a1536e11ddee17696033012.jpg

prolazila pored kruna trejda, pocela da lucim, prijeo mi se mladi bezukusni slinavi sir, udjoh, nije ga bilo, ali mi za oko zapadne beli kozji 45% mm, kupila da probam, odlican, ukajmaceni od koze, malo preslan za moj ukus, ali ne smeta. pomesala ga s avokadom, dodala lajm i nanu, ozgo pistac neslani peceni, sve na vasi ne dabovicu. lepo ovo sto sam smuljala, dopada mi se, izmedju ostalog, i sto ako ne znas od cega je ne mozes da pogodis, a ako znas, svaki se ukus mozes da prepoznas, nisu jedan drugog ubili.

2n7qge8.jpg

na vasi cemu?

• Author

wasa ja to zovem stiropor