wall Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 :D Stvarno kenjamo, s kojim oduševljenjem nam Ivy pisala i gle šta napravismo...
boshoku Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 omlet kajganu? kool, ima slaninčuge? glupo pitam, naravno
ivy Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) omlet. nema. Edited August 21, 2014 by ivy
ivy Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) @boskou joj,ooo koliko si ti 1 dosadnjakovic nemam reci Edited August 21, 2014 by ivy
cmrlj Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 prolazila pored kruna trejda, pocela da lucim, prijeo mi se mladi bezukusni slinavi sir, udjoh, nije ga bilo, ali mi za oko zapadne beli kozji 45% mm, kupila da probam, odlican, ukajmaceni od koze, malo preslan za moj ukus, ali ne smeta. pomesala ga s avokadom, dodala lajm i nanu, ozgo pistac neslani peceni, sve na vasi ne dabovicu. lepo ovo sto sam smuljala, dopada mi se, izmedju ostalog, i sto ako ne znas od cega je ne mozes da pogodis, a ako znas, svaki se ukus mozes da prepoznas, nisu jedan drugog ubili.
ivy Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 prolazila pored kruna trejda, pocela da lucim, prijeo mi se mladi bezukusni slinavi sir, udjoh, nije ga bilo, ali mi za oko zapadne beli kozji 45% mm, kupila da probam, odlican, ukajmaceni od koze, malo preslan za moj ukus, ali ne smeta. pomesala ga s avokadom, dodala lajm i nanu, ozgo pistac neslani peceni, sve na vasi ne dabovicu. lepo ovo sto sam smuljala, dopada mi se, izmedju ostalog, i sto ako ne znas od cega je ne mozes da pogodis, a ako znas, svaki se ukus mozes da prepoznas, nisu jedan drugog ubili. na vasi cemu?
Recommended Posts