Аврам Гојић Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 I ja ću to danas, imam sira iz mjeha (što se dešava jednom godišnje )
boshoku Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) Pre par sati: Tostiran hleb, kućno napravljen pesto (gomila bosioka, maslinovo ulje, beli luk, biber, parmezan, badem), plus kozji sir i volujsko srce, oba artikla sa pijace na banovljevljevljejevom brdu. malo mi za sriću triba. super zvuči (ja bih dodao i nekog pršuta al kapiram da bi bilo overkill) Edited July 29, 2014 by boshoku
ivy Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) I ja ću to danas, imam sira iz mjeha (što se dešava jednom godišnje ) e hvala tebi za tip ..jooj kako je dobar,ja bas volim te jake sireve a nisam imala prilike do sada mnogo da ih probam ili mi prosto nisu do sada bili na radaru,pisala sam o tome kako je nesto doslo vreme da otkrivam te podvrste mlecnih ukusa,to ovcije,kozije sireve,kisela mleka i to..ovaj je kontam hercegovacki parmezan...ide sa vinom,vocem ma bre ide i kao dezert! sve se najezim svaki put! a kontam da bi ti umro na trebinjskoj pijaci..ceo red sireva iz mjeha,svih vrsta i straosti :) dodjes do tezge i probavas redom :) Edited July 29, 2014 by ivy
pacey defender Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) može i pršuta, ne bih odbio da je bila pri ruci :D edit: boškić Edited July 29, 2014 by pacey defender
Amelija Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) Ne bih ni ja :D A sir iz mjeha ne znam šta je :( Edited July 29, 2014 by Hjortron
renne Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 ima, ima, eno gore u metalnoj posudi, a desno je domaća, da ne kažem šljiva
namenski Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 riblja čorba? u Džakarti? Ovo bre Skoplje. I kakva bre riba, vidis nesto suhomesnato ili se meni cini?
Recommended Posts