Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Nista bolje nego dobar cimbur.

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

daj ne zajebavaj prosto je, objasniću ti korak po korak, ne možeš da promašiš

Verovatno si vec objasnio, negde ranije.BTW ja "glinu" neimam samo onaj metalcev pekac i to u dve velicine ....

Ne treba ti glina, dovoljna je folija.

Fora je da se rebarca kupe u Univereksportu, sve ostalo je izi pizi.

Ne treba ti glina, dovoljna je folija.

Fora je da se rebarca kupe u Univereksportu, sve ostalo je izi pizi.

Da odlican je Univerko...samo ja nisam dovoljno uporan da naletim na rebarca da ih ima za izbor...A nekako mi jagnjetina kod njih izmice....

Da odlican je Univerko...samo ja nisam dovoljno uporan da naletim na rebarca da ih ima za izbor...A nekako mi jagnjetina kod njih izmice....

Jagnjetinu kod Turkovica kupuj, kod MUP-a u 29. novembra, u Poreckoj, na uglu samom. Butik sjenickog mesa i sira. Kupuj prepodne kad je tu kasapin, moze da ti isece kotlete.

Jagnjetinu kod Turkovica kupuj, kod MUP-a u 29. novembra, u Poreckoj, na uglu samom. Butik sjenickog mesa i sira. Kupuj prepodne kad je tu kasapin, moze da ti isece kotlete.

To oni skoro na ćošku? Video to kaf čekamo da izvedu one iz UKP šariće i ostale :ph34r:

Послато тетејцем

hrana.jpg

sa breskvama?

najzad  :wub:

To oni skoro na ćošku? Video to kaf čekamo da izvedu one iz UKP šariće i ostale :ph34r:

Послато тетејцем

Da bre, u onoj ružnoj novogradnji levo od MUPa

šta je ovo hoffnungovo? pravila bih, doima se prosto i nadasve mljackavo.

davajte recepat!

Deluje kao crni luk, pečurke, pileće belo i šargarepica, dinstano, i običan kuvani pirinač.

Od ovog vase mi nije dobro, ta njegova rebarca, uf, on to tako pravi i tako o tome priča da mislim da bi i tele, kada bi ga pitali šta želi da bude kad poraste, odgovorilo prosto "vasino rebarce".

jab šargarepu i lukac na gril ipak, tako mi slađe. o kakvim breskvama ova ajvi bulazni? :lolol:

jab šargarepu i lukac na gril ipak, tako mi slađe. o kakvim breskvama ova ajvi bulazni? :lolol:

Pusti to.

nisam znao šta ću pa na kolegin predlog uzeh bolonjeze odavde http://www.agipastaaway.rs/

porcija sasvim ok ako nisi pregladneo.

bolonjeze ukusne, nisu škrtarili na parmezanu.

za cenu od 230 dinara - lutka! :)

sa breskvama?

najzad  :wub:

nije, ali sam pre pravio sa suvim grozdjem, sto mu dodje isto.

šta je ovo hoffnungovo? pravila bih, doima se prosto i nadasve mljackavo.

davajte recepat!

Deluje kao crni luk, pečurke, pileće belo i šargarepica, dinstano, i običan kuvani pirinač.

+celer

o kakvim breskvama ova ajvi bulazni? :lolol:

o celavim breskvama aka nektarine [ona bi breskvu u sve. mozda ne bas sad u sve, ali to je to.]

Pre par sati:

Tostiran hleb, kućno napravljen pesto (gomila bosioka, maslinovo ulje, beli luk, biber, parmezan, badem), plus kozji sir i volujsko srce, oba artikla sa pijace na banovljevljevljejevom brdu.

malo mi za sriću triba.