July 27, 201410 yr daj ne zajebavaj prosto je, objasniću ti korak po korak, ne možeš da promašiš Verovatno si vec objasnio, negde ranije.BTW ja "glinu" neimam samo onaj metalcev pekac i to u dve velicine ....
July 27, 201410 yr Ne treba ti glina, dovoljna je folija. Fora je da se rebarca kupe u Univereksportu, sve ostalo je izi pizi.
July 27, 201410 yr Ne treba ti glina, dovoljna je folija. Fora je da se rebarca kupe u Univereksportu, sve ostalo je izi pizi. Da odlican je Univerko...samo ja nisam dovoljno uporan da naletim na rebarca da ih ima za izbor...A nekako mi jagnjetina kod njih izmice....
July 27, 201410 yr Da odlican je Univerko...samo ja nisam dovoljno uporan da naletim na rebarca da ih ima za izbor...A nekako mi jagnjetina kod njih izmice.... Jagnjetinu kod Turkovica kupuj, kod MUP-a u 29. novembra, u Poreckoj, na uglu samom. Butik sjenickog mesa i sira. Kupuj prepodne kad je tu kasapin, moze da ti isece kotlete.
July 28, 201410 yr Jagnjetinu kod Turkovica kupuj, kod MUP-a u 29. novembra, u Poreckoj, na uglu samom. Butik sjenickog mesa i sira. Kupuj prepodne kad je tu kasapin, moze da ti isece kotlete.To oni skoro na ćošku? Video to kaf čekamo da izvedu one iz UKP šariće i ostale Послато тетејцем
July 28, 201410 yr To oni skoro na ćošku? Video to kaf čekamo da izvedu one iz UKP šariće i ostale Послато тетејцем Da bre, u onoj ružnoj novogradnji levo od MUPa
July 28, 201410 yr šta je ovo hoffnungovo? pravila bih, doima se prosto i nadasve mljackavo. davajte recepat!
July 28, 201410 yr Deluje kao crni luk, pečurke, pileće belo i šargarepica, dinstano, i običan kuvani pirinač. Od ovog vase mi nije dobro, ta njegova rebarca, uf, on to tako pravi i tako o tome priča da mislim da bi i tele, kada bi ga pitali šta želi da bude kad poraste, odgovorilo prosto "vasino rebarce".
July 28, 201410 yr jab šargarepu i lukac na gril ipak, tako mi slađe. o kakvim breskvama ova ajvi bulazni?
July 28, 201410 yr jab šargarepu i lukac na gril ipak, tako mi slađe. o kakvim breskvama ova ajvi bulazni? Pusti to.
July 28, 201410 yr nisam znao šta ću pa na kolegin predlog uzeh bolonjeze odavde http://www.agipastaaway.rs/ porcija sasvim ok ako nisi pregladneo. bolonjeze ukusne, nisu škrtarili na parmezanu. za cenu od 230 dinara - lutka! :)
July 28, 201410 yr sa breskvama? najzad nije, ali sam pre pravio sa suvim grozdjem, sto mu dodje isto. šta je ovo hoffnungovo? pravila bih, doima se prosto i nadasve mljackavo. davajte recepat! Deluje kao crni luk, pečurke, pileće belo i šargarepica, dinstano, i običan kuvani pirinač. +celer o kakvim breskvama ova ajvi bulazni? o celavim breskvama aka nektarine [ona bi breskvu u sve. mozda ne bas sad u sve, ali to je to.]
July 28, 201410 yr Pre par sati: Tostiran hleb, kućno napravljen pesto (gomila bosioka, maslinovo ulje, beli luk, biber, parmezan, badem), plus kozji sir i volujsko srce, oba artikla sa pijace na banovljevljevljejevom brdu. malo mi za sriću triba.