katamaran Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 (edited) Pomfrit, spansku piletinu, opanak i sopsku. Spanska piletina iz Vinera je najbolje jelo na donesi. Edited June 19, 2014 by katamaran
svashtabezneshto Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 + + leba beloga = Kako mene u nekim trenucima pritisne neizdrž za alpskom salamom, pa to je neopisivo. Znam da je krš, znam da ću danima podrigivati kao najgori kamiondzija..ali..neizdž je neizdrž. Sutra moram da je kupim.
Frank Pembleton Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 (edited) Kako mene u nekim trenucima pritisne neizdrž za alpskom salamom, pa to je neopisivo. Znam da je krš, znam da ću danima podrigivati kao najgori kamiondzija..ali..neizdž je neizdrž. Sutra moram da je kupim. Ja znam za tirolsku. I to je neizdrž! Послато тетејцем Edited June 20, 2014 by Frank Pembleton
darling Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Ja znam za tirolsku. I to je neizdrž! Послато тетејцем joj, i meni tirolska iz mladosti pala na pamet pre dva dana. mirisala mi je u nosu. morala sam da je gugl da gledam slike. nijedna ne lici na onu staru. (inace, zalogaj mesa u usta nisam stavila 22 godine :D )
MaryPoppins Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 (edited) čokoladni puding sa amaretom i amareto biskvitom. nije iz kesice! bela čokolada, kokos, dole tanka kora od "masnog" (shortcrust) testa, u sredini oni amareto biskviti. odozgo popping candy u čokoladi. sve sama gazala, sem ovih puckavica od gore. u pozadini kolač s višnjama, i grunf kako satire tortu. Edited June 21, 2014 by MaryPoppins
darling Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 ja bih isto satirala tortu s amaretima i puding s amaertima. posle bih satirala tortu drvo. :(
Vapad Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Pogačice, ok su. Napravljene silom prilika. Probao ella sir..krš, naravno, pa pomešao sa margarinom i brašnom, prenoćilo, istanjio, čašicom odvadio, žumancetom premazo i posuo različitim začinima. Sada ću da zapakujem i odnesem matorcima.
Recommended Posts