June 19, 201410 yr Pomfrit, spansku piletinu, opanak i sopsku. Spanska piletina iz Vinera je najbolje jelo na donesi. Edited June 19, 201410 yr by katamaran
June 19, 201410 yr + + leba beloga = Kako mene u nekim trenucima pritisne neizdrž za alpskom salamom, pa to je neopisivo. Znam da je krš, znam da ću danima podrigivati kao najgori kamiondzija..ali..neizdž je neizdrž. Sutra moram da je kupim.
June 20, 201410 yr Kako mene u nekim trenucima pritisne neizdrž za alpskom salamom, pa to je neopisivo. Znam da je krš, znam da ću danima podrigivati kao najgori kamiondzija..ali..neizdž je neizdrž. Sutra moram da je kupim. Ja znam za tirolsku. I to je neizdrž! Послато тетејцем Edited June 20, 201410 yr by Frank Pembleton
June 20, 201410 yr Ja znam za tirolsku. I to je neizdrž! Послато тетејцем joj, i meni tirolska iz mladosti pala na pamet pre dva dana. mirisala mi je u nosu. morala sam da je gugl da gledam slike. nijedna ne lici na onu staru. (inace, zalogaj mesa u usta nisam stavila 22 godine :D )
June 21, 201410 yr čokoladni puding sa amaretom i amareto biskvitom. nije iz kesice! bela čokolada, kokos, dole tanka kora od "masnog" (shortcrust) testa, u sredini oni amareto biskviti. odozgo popping candy u čokoladi. sve sama gazala, sem ovih puckavica od gore. u pozadini kolač s višnjama, i grunf kako satire tortu. Edited June 21, 201410 yr by MaryPoppins
June 21, 201410 yr ja bih isto satirala tortu s amaretima i puding s amaertima. posle bih satirala tortu drvo. :(
June 21, 201410 yr Pogačice, ok su. Napravljene silom prilika. Probao ella sir..krš, naravno, pa pomešao sa margarinom i brašnom, prenoćilo, istanjio, čašicom odvadio, žumancetom premazo i posuo različitim začinima. Sada ću da zapakujem i odnesem matorcima.