Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

vapade, uzmi stapice za raznjice

Da nisu onda predebeli ti stapici?

• Replies 21k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

meni to sa tim štapićima neuspešno biva...sviđaju mi se krompirići, samo ne znam da li ih nećim premažete pre rerne..meso ne jedem, začini pod obavezno

Da nisu onda predebeli ti stapici?

link

a nije lose ni iseci krompir na tzv. lepezu, pa u proreze ugurati slaninicu.jednostavna fora za izbeci da ti se noz omakne:DSC06841.JPGna kraju treba da izgleda vako:DSC06865.JPG

:ziga:

Sloppy Joe's. Originalni recept plus harisa.

Po prvi put imam i ljudske kajzerice za kompletan ugodjaj.

mamin ručak,old skul-pohovana piletina,pohovane tikvice,pečeni mladi krompirići,kupus+krastavac salata :leto:

mnom

na severu Bačke

2u8v.jpg

• Author

paprike sa jajima, prve ovosezonske

na severu Bačke

2u8v.jpg

Jel ti to "u aranžmanu" ili privatno

Послато тетејцем

Iznajmili vikendicu, ja kuvao corbu u kotlicu. Malo mi se omakla ruka sa ljutinom.

omlet sa sampinjonima i estragonom,slata krastavac,srebrenjak

sto mi nesto omiljeni taj estragon ovih dana,u sve ga mecem a sto je dobar sa jajimaa :P

ja sam stvarno htela samo da isprzim jaja za dorucak, ali bilo je samo jedno. evo ga ovde, lici na mocarelu.

nije luda ana vintur sto jede jaja s lososom svako jutro. 

2uzb14m.jpg

Iznajmili vikendicu

'de, kako, kolko, jel' ima neka voda blizu?

smudja od rucka..al sto sam ga napravila,svaka mi cast..bio je prilicno veliki nemam pojma koliko..napravila rezove na kozi,posolila,malo ruzmarina,a svega ostalog prilicno -majcine dusice,limun,bluk,mulje,sveze mleveni biber i semenke korijandera natrljala na kozu i unutra i ostavila da stoji 2sata pa u vrelu rernu na pola sata..sad je jos bolji hladan,svi ukusi su naglaseni i dolaze do izrazaja..

i salatu paradajiz,krastavac,srebrenjak,masline,mulje,limun i feta sir

prva breskva u sezoni  :wub: