Frank Pembleton Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 vapade, uzmi stapice za raznjice Da nisu onda predebeli ti stapici?
aram Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 meni to sa tim štapićima neuspešno biva...sviđaju mi se krompirići, samo ne znam da li ih nećim premažete pre rerne..meso ne jedem, začini pod obavezno Da nisu onda predebeli ti stapici? link
Vapad Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 a nije lose ni iseci krompir na tzv. lepezu, pa u proreze ugurati slaninicu.jednostavna fora za izbeci da ti se noz omakne:na kraju treba da izgleda vako: :ziga:
katamaran Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Sloppy Joe's. Originalni recept plus harisa. Po prvi put imam i ljudske kajzerice za kompletan ugodjaj.
ivy Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 mamin ručak,old skul-pohovana piletina,pohovane tikvice,pečeni mladi krompirići,kupus+krastavac salata :leto:
Frank Pembleton Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 na severu Bačke Jel ti to "u aranžmanu" ili privatno Послато тетејцем
Аврам Гојић Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Iznajmili vikendicu, ja kuvao corbu u kotlicu. Malo mi se omakla ruka sa ljutinom.
ivy Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 omlet sa sampinjonima i estragonom,slata krastavac,srebrenjak sto mi nesto omiljeni taj estragon ovih dana,u sve ga mecem a sto je dobar sa jajimaa :P
cmrlj Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 ja sam stvarno htela samo da isprzim jaja za dorucak, ali bilo je samo jedno. evo ga ovde, lici na mocarelu. nije luda ana vintur sto jede jaja s lososom svako jutro.
Skyhighatrist Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Iznajmili vikendicu 'de, kako, kolko, jel' ima neka voda blizu?
ivy Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 smudja od rucka..al sto sam ga napravila,svaka mi cast..bio je prilicno veliki nemam pojma koliko..napravila rezove na kozi,posolila,malo ruzmarina,a svega ostalog prilicno -majcine dusice,limun,bluk,mulje,sveze mleveni biber i semenke korijandera natrljala na kozu i unutra i ostavila da stoji 2sata pa u vrelu rernu na pola sata..sad je jos bolji hladan,svi ukusi su naglaseni i dolaze do izrazaja.. i salatu paradajiz,krastavac,srebrenjak,masline,mulje,limun i feta sir
Recommended Posts