Frank Pembleton Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 cmrlj ove fotke cine sve ubedljivo ukusnim, a onda ipak....
sandine Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Pravi italijanski amaretti!U Maxiu 118 dindzi.Prva liga!!!
rezwalker Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) K O F T A B ' S I N I Y A H w i t h s p i c e d c h i c p e a s & m i x e d v e g e t a b l e s Kuvane leblebije uvaljane u mešavinu kardamoma, allspicea i kumina, pa propržene u gheeju. Paradajz, krastavac, rotkvice, crni luk, peršun, korijander, maslinovo ulje, limunov sok, limunova kora, braon šećer. Kofte napravljene od mešavine junećeg mesa, mlevenih pinjola, crnog luka, belog luka, peršuna, cimeta, allspicea, muškatnog cveta i bibera. Prvo sam ih propržio u ulju, pa poređao u pleh, prelio tahini sosom i zapek'o u rerni... Edited May 18, 2014 by rezwalker
ivy Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 K O F T A B ' S I N I Y A H w i t h s p i c e d c h i c p e a s & m i x e d v e g e t a b l e s Kuvane leblebije uvaljane u mešavinu kardamoma, allspicea i kumina, pa propržene u gheeju. Paradajz, krastavac, rotkvice, crni luk, peršun, korijander, maslinovo ulje, limunov sok, limunova kora, braon šećer. Kofte napravljene od mešavine junećeg mesa, mlevenih pinjola, crnog luka, belog luka, peršuna, cimeta, allspicea, muškatnog cveta i bibera. Prvo sam ih propržio u ulju, pa poređao u pleh, prelio tahini sosom i zapek'o u rerni... kuull..uf :p mi večerali pohovani sir i salatu cluk,krastavc,pavlaka i gomila peršuna
boshoku Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) ćevapi na kajmaku, zelena s mladim lukom i rotkvicama, somun doručak Edited May 19, 2014 by boshoku
Sir Oliver Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Taman sam se opet "primio" na kuvanje, kad - moram na dijetu. Mesnu. Hoću da budem riba. -_-
kobni zelaya Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Pravi italijanski amaretti!U Maxiu 118 dindzi.Prva liga!!! Upravo jedem, odlična i cena, ima da se troši i ubuduće.
nezvanova Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 palacinke sa zovinim cvetom kako to pravis? obozavam zovin sirup, al sad vise ne smem da ga pijem /dabome, zbog secera/ moguce da cu moci nekako da prilagodim recept mojim potrebama, tj da ce ''raditi'' sa steviom i agavinim sirupom...?
assück Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 prvo jeo sladak kupus uz dodatak tabasca, Miftarova lepinja uz a onda malo camemberta nekog donetog iz Njemacke
ivy Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 kako to pravis? obozavam zovin sirup, al sad vise ne smem da ga pijem /dabome, zbog secera/ moguce da cu moci nekako da prilagodim recept mojim potrebama, tj da ce ''raditi'' sa steviom i agavinim sirupom...? a kako to da ne smes secer a smes agavin sirup koji je jos vise fruktoza? palacinke sam pravila tako sto sam umesala 2 zumanca,malo vode,prstohvat soli i nemam pojma koliko brasna da dobijem malo guscu smesu,dva belanca sam ulupala posebno(slicno kao za americke palacinke samo sa manje efekta jer kad se umesaju cvetovi sve padne ali ipak) i umesala odokativno,ja mislim dosta cvetova zove,koje sam prethodno sekla makazama sa stabljika i trudila se da sto vise odsecem cvetove mada je bilo i zelenih delova i pekla..naime tu sam ja ustvari dobila nesto izmedju americhih palacinaka i ustipaka...ali odlicno,mirisljavo i parfemisano :P...mazala sam sa nekim mnogo super mirisljavim medom :P postoji i jedna skola koja stavi klot smesu na tiganj a cvetove pospe po jednoj starni,toj sto bude gore pa kad se okrene to se sjedini ali meni to komplikovano bilo pa sam sve u 1 ciniju i gotovo ja mislim da smo imali ovu pricu i prosle godine,samo sto sam tada mislim pohovala cele cvasti zove,moram svake godine bar jednom da napravim nesto..ali ovo je,pokazalo se, bolje..samo pozuri zova je vec gotova,vecinom vec precvetala
Recommended Posts