ivy Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 omlet sa slaninicom,mladim lukom i rendanim kackavaljem odgore i zelena salata :p
Čutura Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 dobih granitni, smekerski pladanj pun sira iz olandije. kakva gozba. em moze da se koristi ko kamen za picu posle
Singer Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 (edited) pravio juce za veceru pa poneo danas malo za uzinu na poslu. hteo cezar® pa na kraju skarabudzio sebi po filingu dresing je grcki jogurt sa malo belog luka, so, sok od limuna, "zeru" maslinovog ulja i sveza sitno seckana mirodjija. ispod su tanko seceni slajsevi hladne piletine a po dresingu su sitni krutoni. sve mora da bude ladno kao zmijce za pun plezir Edited April 29, 2014 by Singer
Frank Pembleton Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Našao ove presovane vafle u maksiju.Za razliku od onih u kesi nisu slepljeni filom.Jeftini rade posao... Послато са WЦ шоље усинг БВК
ivy Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 ja pravila krem corbu od bundeve i proso sa crvenom paprikom i slaninicom...nisam odavno..
ivy Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 ne nego sve ostalo nisam odavno a bez slaninice bih umrla!
ivy Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 ovih dana mi popodnevna grickalica home made tahini,dakle peceni pa mleveni susam sa umesanog malo mulja pa u to pomesani peceni suncokret samo sam danas malo prepekla susam pa malo gorci ali i tako hebe keve kako je dobro :navlakusa:
gospa buba Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Našao ove presovane vafle u maksiju.Za razliku od onih u kesi nisu slepljeni filom.Jeftini rade posao... fenomenalni, i mi smo otkrili pre nekoliko!
MachineGunEtiquette Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Mi smo videli odavno, no plašismo se stiropola spram stroop-efendije. Dobro je znat da je strah neosnovan.
kud u maglu Simoviću Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 dalmatisnki pršut sa zlatibora jel probao ko ovo?
darling Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 (edited) a kulen je slavonski? :D sta ima veze, coek prodaje zavicajni metod susenja. uostalom cim pise prsut, a ne prsuta, odma vidis da nije iz srbije. nije valjda da mislis da su i svinje zlatiborske?! acim je zapravo poslovni covek iz pinosave koji koristi poslednje godine blagodeti posledice da srbija nije eu Edited May 1, 2014 by darling
Recommended Posts