April 13, 201411 yr prebih se od ohlađenog roštilja današnjeg, gvakamoli i pimento ljutina. ne mrem dihati. sad kad zapurnjam dve pljuge zaredom na terasi uh.
April 14, 201411 yr uzela mediteranski leba s maslinama (od juče), premazala margarinom sa ekstra devičanskim maslinovim uljem i, ko da mi to nije dovoljno maslina, a nije, tamanim zelene masline, ne zna im se broj... život je lep hvala ti majko što si me rodila što si sa ocem ljubav vodila :D
April 14, 201411 yr život je lep hvala ti majko što si me rodila što si sa ocem ljubav vodila :D izliv zelene maslinke na mozak. ovo sam isto slušala danas sedeći u autu i čekajući, dok su se okolo smenjivale vremenske prognoze, deset na sat. edit. @topic - neka bela riba, brokoli i bešamel, i tzv. sladak krompir. Edited April 14, 201411 yr by pt 2.0
April 18, 201411 yr Granadirmas...Dodao dosta mladog lukca nisam izdrzao...Znam da ce me lukac posle jbti ruzno....
April 18, 201411 yr Author O jbt, evo ja došao iz Dž-a i krenuo da ga pravim Edit: veliki umovi isto razmišljaju Edited April 18, 201411 yr by renne