maheem Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 prebih se od ohlađenog roštilja današnjeg, gvakamoli i pimento ljutina. ne mrem dihati. sad kad zapurnjam dve pljuge zaredom na terasi uh.
porucnik vasic Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 bamije? Е распитао сам се код старијег нашег света овде, да бамије. Обожавам их.
ordi Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 uzela mediteranski leba s maslinama (od juče), premazala margarinom sa ekstra devičanskim maslinovim uljem i, ko da mi to nije dovoljno maslina, a nije, tamanim zelene masline, ne zna im se broj... život je lep hvala ti majko što si me rodila što si sa ocem ljubav vodila :D
pt 2.0 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 (edited) život je lep hvala ti majko što si me rodila što si sa ocem ljubav vodila :D izliv zelene maslinke na mozak. ovo sam isto slušala danas sedeći u autu i čekajući, dok su se okolo smenjivale vremenske prognoze, deset na sat. edit. @topic - neka bela riba, brokoli i bešamel, i tzv. sladak krompir. Edited April 14, 2014 by pt 2.0
Frank Pembleton Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Granadirmas...Dodao dosta mladog lukca nisam izdrzao...Znam da ce me lukac posle jbti ruzno....
renne Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 (edited) O jbt, evo ja došao iz Dž-a i krenuo da ga pravim Edit: veliki umovi isto razmišljaju Edited April 18, 2014 by renne
renne Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 Dok ne dođe cvrčak da se prezalogaji prebranac
Recommended Posts