April 12, 201411 yr kako ono bese, a da, nananana divno je servirano. mora da je u australiji sve tako lepo. :(
April 12, 201411 yr Ponekad je lepo, kao i svuda. Btw. Burger se otimao celih 45 sekundi :D Neka sam zivotinja, samo ne znam koja.
April 12, 201411 yr Mnogo dobro ti izgleda taj burger, vidi se da ga tretiraju kao hranu a ne kao gorivo za telo.
April 12, 201411 yr Užina šampiona uuuuuu..... ovo suvo meso izgleda brutalno dobro. janje? jare? imam jos par komadica susene jaretine u zamrzivacu, cuvam za specijalne prilike. sad mi dodje da ih pozderem. jedino sto me sprecava je to sto trenutno nemam odgovarajuci hleb. edip - ubi ovaj quote Edited April 12, 201411 yr by adam
April 12, 201411 yr Opasni jagnjeći kotleti, spolja fino u mulju, msoli, biberu i svežoj nani ošureni a unutra još crveni, pole, masline, paradajizićićići, bluk i neki predrkani Bordo medaljoosvajač-mamojebač kog dobih sinoć. Sreća kao takva.
April 13, 201411 yr Ženče se danas baš potrudilo, pača za predjelo, dobro zaljućena čorba od goveđih repova sa radičem, čomlek i na kraju tatlije. Usput stukli Burgundac i flašu kisele.