Skyhighatrist Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 (edited) ok, kesege mu valjda dođu kečige, ali šta su sirojke? Kesega se još zove i beovica, a kečiga je kečiga... ^_^ Sirojka je mešanac bodorke i deverike. Edit: Kesega ili beovica Keciga Edited February 21, 2014 by historian
Parsons Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Sve to je bela riba :) jel savska ili kolubarska kesega? ja to nikad nisam jeo (a sad bih ), uvek sam upecano davao macoru
hoffnung Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 salata1: mladi krompir kuvan na pari, pomesan sa budjavim sirom i muljem. salata2: zelena, kristal salata + rukola glavno jelo: m.krompir kuvan na pari, ubacen u vatrostalnu ciniju. belo, pilece meso proprzeno, i dodato u v. ciniju. preliveno besamel sosom sa karijem.
centrifuga Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 sto se nesto navukoh na kuvanje s kikirikijem. Ekvadorska supa od kikirikija. Teska prostota a ukus
aram Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 sto se nesto navukoh na kuvanje s kikirikijem. Ekvadorska supa od kikirikija. Teska prostota a ukus pa daj recepat :)
centrifuga Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Evo. Imaš čak i detaljno uputstvo kako da skuvaš krompir ako nikad pre nisi :) . Nisam nakon dodavanja pavlake nastavljao nikakvo kuvanje, da izbegnem eventualnu grudvažu. Sa solju treba ići tek na kraju ako se pravi sa kputerom (nije mi blender tako nežan). No, biće ok nakon noći u frižideru, hladna jela gube nešto na salinitetu.
aram Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Evo. Imaš čak i detaljno uputstvo kako da skuvaš krompir ako nikad pre nisi :) . fala, sreca te sam mlad, naucicu :D
renne Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 Fakin satrica!! Nego šta. Jes da si mlad, ali si pravi čovek, jbt znaš šta je satrica Moramo u kafanu ovih dana, ja častim
Аврам Гојић Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Ju boze ja ovo pravim a nisam ni znao da ima posebno ime, bilo mi logicno da uparim sir i mladi luk.
renne Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 slabo si se šetao Bosnom ponosnom vaso
hoffnung Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 ja sam morao da guglam :D inace, voda mi krenula na usta...
Recommended Posts