February 21, 201411 yr ok, kesege mu valjda dođu kečige, ali šta su sirojke? Kesega se još zove i beovica, a kečiga je kečiga... ^_^ Sirojka je mešanac bodorke i deverike. Edit: Kesega ili beovica Keciga Edited February 21, 201411 yr by historian
February 21, 201411 yr Sve to je bela riba :) jel savska ili kolubarska kesega? ja to nikad nisam jeo (a sad bih ), uvek sam upecano davao macoru
February 22, 201411 yr salata1: mladi krompir kuvan na pari, pomesan sa budjavim sirom i muljem. salata2: zelena, kristal salata + rukola glavno jelo: m.krompir kuvan na pari, ubacen u vatrostalnu ciniju. belo, pilece meso proprzeno, i dodato u v. ciniju. preliveno besamel sosom sa karijem.
February 22, 201411 yr sto se nesto navukoh na kuvanje s kikirikijem. Ekvadorska supa od kikirikija. Teska prostota a ukus
February 22, 201411 yr sto se nesto navukoh na kuvanje s kikirikijem. Ekvadorska supa od kikirikija. Teska prostota a ukus pa daj recepat :)
February 22, 201411 yr Evo. Imaš čak i detaljno uputstvo kako da skuvaš krompir ako nikad pre nisi :) . Nisam nakon dodavanja pavlake nastavljao nikakvo kuvanje, da izbegnem eventualnu grudvažu. Sa solju treba ići tek na kraju ako se pravi sa kputerom (nije mi blender tako nežan). No, biće ok nakon noći u frižideru, hladna jela gube nešto na salinitetu.
February 22, 201411 yr Evo. Imaš čak i detaljno uputstvo kako da skuvaš krompir ako nikad pre nisi :) . fala, sreca te sam mlad, naucicu :D
February 22, 201411 yr Author Fakin satrica!! Nego šta. Jes da si mlad, ali si pravi čovek, jbt znaš šta je satrica Moramo u kafanu ovih dana, ja častim
February 22, 201411 yr Ju boze ja ovo pravim a nisam ni znao da ima posebno ime, bilo mi logicno da uparim sir i mladi luk.