Delija67 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Podstaknut forumom napravio albansku salatu i sad je prozdirem
nisam ja Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 i ja bi tu salatu. volim poparu, a volim i pogačice s čvarcima, a i masti i leba. to ne mož da omane.
*edited by mod Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Sushi iz extra sushija. I dalje su ubedljivo najbolji u gradu (Ebisu excluded)
banatjanin Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 neko je ovde okačio, pitao, jelo mu/joj se, to patilo za kikirikijem u vasabiju.eno ga u Maxiju i uzeo sam ga zbog foruma i fuj & bljakbesmisleno gadno.pa zašto to postoji? čemu služi? kako iko sa dva receptora na jeziku to jede, osim ako ne umire od gladi?
Amelija Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 nemam ja pojma o tim đavoljim rabotama, ja sam se večeras lepo najela grenadir marša i rezanaca s makom
nezvanova Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 stigao kumkvat sa daragomilovskog rinka, uzbeci bili vredni pa nabrali jesenas. tacnije, stigao je zuti /ukrsteni kumkvat i lajm/ i narandzasti /ukrsten sa mandarinom/ kumkvatmilinica.
Аврам Гојић Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 (edited) uh ala sada krejvujem taj ukrsteni kumkvat/lajm Edited December 12, 2013 by Marko M. Dabovic
assück Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 ruza sa orasima, od bombondzije iz gavrila principa. prava prica.
werbatim Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 (edited) neko je ovde okačio, pitao, jelo mu/joj se, to patilo za kikirikijem u vasabiju.eno ga u Maxiju i uzeo sam ga zbog foruma i fuj & bljakbesmisleno gadno.pa zašto to postoji? čemu služi? kako iko sa dva receptora na jeziku to jede, osim ako ne umire od gladi?Isto. Fuj i fuj. I bljak i bljak. Edited December 13, 2013 by werbatim
Hippie Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 navukla sam se na persimmons nikad pre ih nisam probala.. i pre nekoliko dana koleginica donela.. ponudila... ja probala i odlepila
centrifuga Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 seljacki hleb od tamne razi, neki lepi madjarski majonez i klot kiseli kupus; kao samo nesto da ubacim u kljun do vecere na koju idem za sat i po, ali kako se zaustaviti?
Recommended Posts