Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Podstaknut forumom napravio albansku salatu i sad je prozdirem

Posted

i ja bi tu salatu. volim poparu, a volim i pogačice s čvarcima, a i masti i leba. to ne mož da omane.

Posted

Sushi iz extra sushija. I dalje su ubedljivo najbolji u gradu (Ebisu excluded)

Posted

neko je ovde okačio, pitao, jelo mu/joj se, to patilo za kikirikijem u vasabiju.eno ga u Maxiju i uzeo sam ga zbog foruma i fuj & bljakbesmisleno gadno.pa zašto to postoji? čemu služi? kako iko sa dva receptora na jeziku to jede, osim ako ne umire od gladi?

Posted

nemam ja pojma o tim đavoljim rabotama, ja sam se večeras lepo najela grenadir marša i rezanaca s makom

Posted

stigao kumkvat sa daragomilovskog rinka, uzbeci bili vredni pa nabrali jesenas. tacnije, stigao je zuti /ukrsteni kumkvat i lajm/ i narandzasti /ukrsten sa mandarinom/ kumkvatmilinica. :wub:fd0f.jpg

Posted (edited)

uh ala sada krejvujem taj ukrsteni kumkvat/lajm

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

ruza sa orasima, od bombondzije iz gavrila principa. prava prica.

Posted (edited)
neko je ovde okačio, pitao, jelo mu/joj se, to patilo za kikirikijem u vasabiju.eno ga u Maxiju i uzeo sam ga zbog foruma i fuj & bljakbesmisleno gadno.pa zašto to postoji? čemu služi? kako iko sa dva receptora na jeziku to jede, osim ako ne umire od gladi?
Isto. Fuj i fuj. I bljak i bljak. Edited by werbatim
Posted

navukla sam se na persimmons :wub:k0yk.jpgnikad pre ih nisam probala.. i pre nekoliko dana koleginica donela.. ponudila... ja probala i odlepila

Posted

seljacki hleb od tamne razi, neki lepi madjarski majonez i klot kiseli kupus; kao samo nesto da ubacim u kljun do vecere na koju idem za sat i po, ali kako se zaustaviti?