Svemir Zeka Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Content, a ne infekcija Samo pogled mi izaziva mučninu
Eleniko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago danas samo bezglutensko u znak zahvalnosti zbog podrške
Eleniko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago časlav mi je rekao da je bolje da odheftam nekog, recimo tebe.
arheolog1981 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dade mi kolega ideju za domaću nutelu. Blago rečeno više nikada ni nutelu ni drugi krem neću kupiti 200 grama lešnika, ispečenih na 170 stepeni 10-15 minuta u Air Fryer ili rerni 4 medjoul urme Jedna i po kašika kakaoa Malo vode Kada se lešnici ispeku ostaviti malo da se prohlade i ubaciti u blender ili food processor. Blendirati do 10 minuta zavisno od kvaliteta blendera odnosno dok se lešnici ne pretvore u puter. Dodati kakao, dobro izmešati i onda dodati urme. Ja već u ovoj fazi dodam malo vode jer je smesa pregusta. Blendirati 1-2 minuta na maloj brzini dok se sve ne sjedini u krem Dodati još malo vode zavisno od toga koliko želite da bude gust krem Ukus je savršen, urme se uopšte ne osećaju ako to nekog brine
Recommended Posts