dunja Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Eleniko said: jao koja si carica, imaš brener ja to čudo ne smem u ruke da uzmem, stra me 1
dunja Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago pokušavam da provalim ali mi ne ide, šta si to lepo (i masno ) ispekla?
Klara Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) x 7 za Lančuuuuuu! Jeste, podvarak sa špic rebrima i pilećim mesom. Da sam stavila lovorov list, bilo bi prepoznatljivo! : D <3 edit: i da mi je fotka manja, ali zimi se sve skuplja, samo se podvarak širi! Edited 7 hours ago by Klara 2
Lancia Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 43 minutes ago, Klara said: x 7 za Lančuuuuuu! Jeste, podvarak sa špic rebrima i pilećim mesom. Da sam stavila lovorov list, bilo bi prepoznatljivo! : D <3 edit: i da mi je fotka manja, ali zimi se sve skuplja, samo se podvarak širi! e sad mogu da zalepim podvarak bas kao sto volim i izgleda zverski, njaaaaami! zaspacu sa slikom pred ocima 1
Dada Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, dunja said: ja to čudo ne smem u ruke da uzmem, stra me Videla sam brenere na temu-u, ali da li mi stvarno treba? Krem brule jedem par puta godisnje i to tek kad procenim da ugostiteljski objekat nema nista sto bi mi vise odgovaralo, sushi isto pravim retko, a i ne moram da ga dodatno tretiram, sta bih mogla s njim, zelim da ga imam 🙂?
Recommended Posts