barfly Posted January 10 Posted January 10 Great minds think alike. Ja sam uzeo ove u Maxiju. Oš da se menjamo? 1
Serena Posted January 10 Posted January 10 Za onu salatu od pecene bundeve koju od ove 2 vrste da pazarim? 1
Serena Posted January 10 Posted January 10 Ovde je zovu la zucca violina Nikad je nisam kupila posto je prilicno velika. Mogu da je iseckam pa u zamrzivac?
arheolog1981 Posted January 10 Posted January 10 Špagete sa čili paprikom, kaprom, čeri paradajzom i papalinom. Originalno zamišljeno da se stavi inćun... jeste Gordone Remzi, naći ću inćun u selu Zaliveno čileanskim Malbecom 5 2
Sandradjer Posted January 10 Posted January 10 13 minutes ago, arheolog1981 said: Špagete sa čili paprikom, kaprom, čeri paradajzom i papalinom. Originalno zamišljeno da se stavi inćun... jeste Gordone Remzi, naći ću inćun u selu Zaliveno čileanskim Malbecom A tanjir iz Zara Home? 1
arheolog1981 Posted January 10 Posted January 10 Just now, Sandradjer said: A tanjir iz Zara Home? Si, bankrotiraću zbog Zare
Sandradjer Posted January 10 Posted January 10 1 minute ago, arheolog1981 said: Si, bankrotiraću zbog Zare I meni se smesi slicno 1
Eleniko Posted January 11 Posted January 11 Sedim na palubi broda za Solun Gledam u pučinu, tmasti oblaci Ali toplo, 17-18 A između mene i pučine Na stolu ispred, plastična kutija I u njoj ostaci od sinoć Šilježe pečeno, bamije u crvenom sosu Hladno ali može, ručak odličan 5. Meso savršeno, nije se skočanjilo Savršenstvo mlade ovce, pažljivo ispečene u saću Ako je ovo 5e kg, nema šanse da ću platim 11-12 za jagnje. Ostavio pola porcije za večeru, to mislim u Gevgeliji. 2
Boksi Posted January 11 Posted January 11 2 minutes ago, Eleniko said: Sedim na palubi broda za Solun Gledam u pučinu, tmasti oblaci Ali toplo, 17-18 A između mene i pučine Na stolu ispred, plastična kutija I u njoj ostaci od sinoć Šilježe pečeno, bamije u crvenom sosu Hladno ali može, ručak odličan 5. Meso savršeno, nije se skočanjilo Savršenstvo mlade ovce, pažljivo ispečene u saću Ako je ovo 5e kg, nema šanse da ću platim 11-12 za jagnje. Ostavio pola porcije za večeru, to mislim u Gevgeliji. Spoiler 1
Eleniko Posted January 11 Posted January 11 Nemamo galebove, na sred smo Egeja daleko od kopna. Uskoro će Atos ... 1
arheolog1981 Posted January 11 Posted January 11 Losos sa salatom od više vrsta paradajza uz dodatak mladog luka. Salata ostavljena da se marinira 3 sata 2
Recommended Posts