January 10Jan 10 Ovde je zovu la zucca violina Nikad je nisam kupila posto je prilicno velika. Mogu da je iseckam pa u zamrzivac?
January 10Jan 10 Špagete sa čili paprikom, kaprom, čeri paradajzom i papalinom. Originalno zamišljeno da se stavi inćun... jeste Gordone Remzi, naći ću inćun u selu Zaliveno čileanskim Malbecom
January 10Jan 10 13 minutes ago, arheolog1981 said: Špagete sa čili paprikom, kaprom, čeri paradajzom i papalinom. Originalno zamišljeno da se stavi inćun... jeste Gordone Remzi, naći ću inćun u selu Zaliveno čileanskim Malbecom A tanjir iz Zara Home?
January 11Jan 11 Sedim na palubi broda za Solun Gledam u pučinu, tmasti oblaci Ali toplo, 17-18 A između mene i pučine Na stolu ispred, plastična kutija I u njoj ostaci od sinoć Šilježe pečeno, bamije u crvenom sosu Hladno ali može, ručak odličan 5. Meso savršeno, nije se skočanjilo Savršenstvo mlade ovce, pažljivo ispečene u saću Ako je ovo 5e kg, nema šanse da ću platim 11-12 za jagnje. Ostavio pola porcije za večeru, to mislim u Gevgeliji.
January 11Jan 11 2 minutes ago, Eleniko said: Sedim na palubi broda za Solun Gledam u pučinu, tmasti oblaci Ali toplo, 17-18 A između mene i pučine Na stolu ispred, plastična kutija I u njoj ostaci od sinoć Šilježe pečeno, bamije u crvenom sosu Hladno ali može, ručak odličan 5. Meso savršeno, nije se skočanjilo Savršenstvo mlade ovce, pažljivo ispečene u saću Ako je ovo 5e kg, nema šanse da ću platim 11-12 za jagnje. Ostavio pola porcije za večeru, to mislim u Gevgeliji. Spoiler
January 11Jan 11 Losos sa salatom od više vrsta paradajza uz dodatak mladog luka. Salata ostavljena da se marinira 3 sata