Ras Posted Sunday at 13:57 Posted Sunday at 13:57 1 minute ago, Sandradjer said: Kako da se okacim nakon @Ras-a. Odoh na drugu temu Desanka? 2
Lancia Posted Sunday at 14:02 Posted Sunday at 14:02 1 minute ago, Svemir Zeka said: Desna! Ne verujem da je to Rasu bitno. 3
Sandradjer Posted Sunday at 14:03 Posted Sunday at 14:03 5 minutes ago, Lancia said: Uzasan je, dodje mi da mu porazbacam sve to tako lepo skockano. Treba ga po guzi . Desnom 1 1
Svemir Zeka Posted Sunday at 14:05 Posted Sunday at 14:05 Ras mora da je Šiva, kako mu sve uspeva za tako kratko vreme, ja ne kapiram.
Lancia Posted Sunday at 14:07 Posted Sunday at 14:07 1 minute ago, Svemir Zeka said: Ras mora da je Šiva, kako mu sve uspeva za tako kratko vreme, ja ne kapiram. Ovo bas i nije pohvalno 1
Klara Posted Sunday at 14:08 Posted Sunday at 14:08 Već sam vas sve skupa zamislila na Dionisovoj gozbi. 1
Popular Post Svemir Zeka Posted Sunday at 14:15 Popular Post Posted Sunday at 14:15 7 minutes ago, Lancia said: Ovo bas i nije pohvalno Mislila sam na pripreme Evo moj hasić za danas, a i za sutra: 3 8
ivy Posted Sunday at 14:48 Posted Sunday at 14:48 posto sam u misija da ne idem u radnju bar do 9. danas rucak iz sopstvenih resursa povrce koje se naslo u frizideru(krompir,batat,bundeva,sargarepa,cluk i bluk) peceno u rerni i parce neke musake od boranije iz zamrzivaca 5
aram Posted Sunday at 18:39 Posted Sunday at 18:39 evo one kobasičice sa jabukama i paškanatom, prijelo se i meni 2 1
arheolog1981 Posted Sunday at 19:52 Posted Sunday at 19:52 Ne znam dal mi je ikada bolje ispala riba a svašta sam kuhao Ultra jednostavno i brzo a krajnje zdravo: Filet pastrmke začiniti sa malo soli i bibera, dodati sušenog oregana, bosiljka i mirođije ili ko šta voli od začinskog bilja (još bolje ako se ima sveže). Istopiti supenu kašiku putera i dodati sitno iseckanog belog luka (jedan ili dva čena) i time preliti filet. Tako spremljen filet se peče 8 minuta u Air Fryer na 180 stepeni ili 15 minuta u rerni. Ja lično koristim Xiaomi Air Fryer i bio sam skeptičan ali ovo čudo razbija. Sve je preukusno iz njega plus ima prozorče da pratim napredovanje Prilog pirinač... sve zajedno mi je trebalo max 20 minuta da spremim. I naravno čaša španskog vina iz Lidla 1 1
Recommended Posts