December 24, 2024Dec 24 Bile su i dve urme da se ja zasladim, žena ni toliko I lepo seosko crveno vince, suvo...
December 24, 2024Dec 24 56 minutes ago, Eleniko said: Ovde se jede skromno ali pošteno, za ženino badnje veče Sviđa mi se escajg, jako....
December 24, 2024Dec 24 To je neka IKEA, tipa 30-35e Tanjuri su doduše rad prijatelja keramičara, vrede svakog peneza
December 25, 2024Dec 25 Napravio supu od vegete™ starog hleba, bibera i vrele vode. Zavejan, ne mogu napolje sa štakama a dostavljači nisu voljni da rizikuju. Za nauk, kupi hranu za frižider. Edited December 25, 2024Dec 25 by Zaboravan
December 25, 2024Dec 25 pa jel nemas neku kesu pirinca,konzervu tunjevine? to uvek moras imati u kuci..za krajnju nuzdu..
December 25, 2024Dec 25 7 minutes ago, ivy said: pa jel nemas neku kesu pirinca,konzervu tunjevine? to uvek moras imati u kuci..za krajnju nuzdu.. Pa @Zaboravan je jebiga...
December 25, 2024Dec 25 12 minutes ago, ivy said: pa jel nemas neku kesu pirinca,konzervu tunjevine? to uvek moras imati u kuci..za krajnju nuzdu.. E jbg imam pirinač, pasulj, kineski mix. Gde si ranije. Imam meso ali trebaće da se odmrzne. Hvala, biće neki pilav!
December 25, 2024Dec 25 @Zaboravan cekaj,tebi je prvo palo na pamet da skuvas tu cudnu klin corbu a nije ti palo na pamet da vidis sta imas od hrane po kuci?
December 25, 2024Dec 25 2 hours ago, ivy said: @Zaboravan cekaj,tebi je prvo palo na pamet da skuvas tu cudnu klin corbu a nije ti palo na pamet da vidis sta imas od hrane po kuci? Paaa jela mi se supa. Kad U moju odbranu baš retko sam u ovom stanu a kuvam još ređe* jedva sam našao gde šta stoji *By Balašević Edited December 25, 2024Dec 25 by Zaboravan