dunja Posted October 8 Posted October 8 Taljatele sa vrganjima (fali svež peršun iseckan preko, ali nemamo trenutno) 7
Dada Posted October 9 Posted October 9 Lagana vecera Salata sa pirincem, pasuljem, crvenom paprikom i seckanim stapom celera, pilirane* tikvice i punjeni patlidzan. *ovaj izraz sam pokupila u nekom bg restoranu 🙂 - tikvice isecene vrlo tanko onim za ljustenje, posoljene, ocedjene, posute persunom sa nekoliko kapi limuna (opciono) 3 2
Ras Posted October 10 Posted October 10 Evo od nedavno u Ikei tih zezalica za pripremu traka od povrća: UPPFYLLD seckalica za povrće, 2 kom, jarkonarandžasta/jarkozelena - IKEA 1 1
kud u maglu Simoviću Posted October 10 Posted October 10 mesara morava otvorila lokal u zemunu kod pijace a i bela reka počela prodaju njihovog mesa, valjda je samo online 1 1
Boksi Posted October 10 Posted October 10 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mesara morava otvorila lokal u zemunu kod pijace a i bela reka počela prodaju njihovog mesa, valjda je samo online Meni nešto frka poručivati meso online. Grešim li?
BojanaJok Posted October 10 Posted October 10 4 hours ago, Boksi said: Meni nešto frka poručivati meso online. Grešim li? Možda je offtopic, ali da li imate preporuke za mesare u Zemunu?
aram Posted October 10 Posted October 10 Q.E.D. drunken baked beans od tri vrste pasulja sa dve vrste kobasica 4 4
nenad Posted October 10 Posted October 10 10 hours ago, Boksi said: Meni nešto frka poručivati meso online. Grešim li? sto bi bila frka, ako znas da je proizvodjac ok? meni jokic nikad nije omanuo. 1
aram Posted October 10 Posted October 10 ^^ i s jabukama. i s dve vrste melase. a šljivopita dočekala 2 3
3opge Posted October 11 Posted October 11 On 10. 10. 2024. at 9:03, BojanaJok said: Možda je offtopic, ali da li imate preporuke za mesare u Zemunu? na pijaci, prva s leva kad ides prema Gardoshu
dunja Posted October 12 Posted October 12 kod nas opet pasta, ovaj out amatriciana, samo sa pančetom umesto sa guanciale (kako je to na našem, sapunjara?), i ovaj out peršun nije izostao 3 2
makaronee Posted October 12 Posted October 12 (edited) Riblja pašteta*, špricer nije ušao u kadar. Edited October 12 by makaronee *svojimrečima 3 3
Recommended Posts