October 9, 2024Oct 9 Lagana vecera Salata sa pirincem, pasuljem, crvenom paprikom i seckanim stapom celera, pilirane* tikvice i punjeni patlidzan. *ovaj izraz sam pokupila u nekom bg restoranu 🙂 - tikvice isecene vrlo tanko onim za ljustenje, posoljene, ocedjene, posute persunom sa nekoliko kapi limuna (opciono)
October 10, 2024Oct 10 Evo od nedavno u Ikei tih zezalica za pripremu traka od povrća: UPPFYLLD seckalica za povrće, 2 kom, jarkonarandžasta/jarkozelena - IKEA
October 10, 2024Oct 10 mesara morava otvorila lokal u zemunu kod pijace a i bela reka počela prodaju njihovog mesa, valjda je samo online
October 10, 2024Oct 10 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mesara morava otvorila lokal u zemunu kod pijace a i bela reka počela prodaju njihovog mesa, valjda je samo online Meni nešto frka poručivati meso online. Grešim li?
October 10, 2024Oct 10 4 hours ago, Boksi said: Meni nešto frka poručivati meso online. Grešim li? Možda je offtopic, ali da li imate preporuke za mesare u Zemunu?
October 10, 2024Oct 10 10 hours ago, Boksi said: Meni nešto frka poručivati meso online. Grešim li? sto bi bila frka, ako znas da je proizvodjac ok? meni jokic nikad nije omanuo.
October 11, 2024Oct 11 On 10. 10. 2024. at 9:03, BojanaJok said: Možda je offtopic, ali da li imate preporuke za mesare u Zemunu? na pijaci, prva s leva kad ides prema Gardoshu
October 12, 2024Oct 12 kod nas opet pasta, ovaj out amatriciana, samo sa pančetom umesto sa guanciale (kako je to na našem, sapunjara?), i ovaj out peršun nije izostao
October 12, 2024Oct 12 Riblja pašteta*, špricer nije ušao u kadar. Edited October 12, 2024Oct 12 by makaronee *svojimrečima