Ras Posted September 22 Posted September 22 (edited) 10 minutes ago, Klara said: Pa Ras je neki džin, ja nemam drugo objašnjenje. Ali leeeepoooo je! Kakav džin? Edit. Crveni, ukoliko aludiraš na moju komunističku prošlost. Edited September 22 by Ras 1
Klara Posted September 22 Posted September 22 Onaj džin što liči na Balaševića. 🥹 Zezam se na račun bogate trpeze. <3
Ras Posted September 23 Posted September 23 (edited) Prepečeni kukuruzni hleb, premazan sa malo putera, pa ljuti namaz od paprike (od juče), urda sir, uz malo sveže paprike, bosiljak, pečeni paradajz, poprskano sa malo maslinovog ulja. Edited September 23 by Ras 2 4
Svemir Zeka Posted September 23 Posted September 23 11 minutes ago, Ras said: Prepečeni kukuruzni hleb, premazan sa malo putera, pa ljuti namaz od paprike (od juče), urda sir, uz malo sveže paprike, bosiljak, pečeni paradajz, poprskano sa malo maslinovog ulja. Ovo mi liči na neko tursko jelo...oh wait
Ras Posted September 23 Posted September 23 4 minutes ago, Shan Jan said: @Ras otvaraj kafanu pa i mi malo da uzivamo Samo beskontaktno. Može dostava? 1
Ras Posted September 28 Posted September 28 (edited) Kaša (popara!) od hleba i paradajza. Pravo seljačko jelo koje instant okrepljuje! Rp: https://youtu.be/YOMmlOYJ8Ew Edit. koristio sam praziluk umesto mladog luka. Edited September 28 by Ras 5 1
Dada Posted September 29 Posted September 29 (edited) Prepecen crni hleb namazan gorgonzolom, preko karamelizovan luk (ljubicasti luk, zuti secer, sok od pomorandze, jabukovo sirce, so, maslinovo ulje), posuto seckanim orasima i celerom, pa poprskano blago tankim mlazom meda. Edited September 29 by Dada 6
aram Posted September 29 Posted September 29 Nije nau, sinoć, ali ostalo i za večeras. Riblja čorba, 2 1
Yoyogi Posted September 30 Posted September 30 Japan, Nagoya, brazilski burek. U Brazilu ima 2 miliona Japanaca koji su se tamo iselili pocetkom 20. veka, kada se u Japanu gladovalo. U Japanu uvek ima bar 300 hiljada Brazilaca (plus porodice) koji rade u fabrikama i nemaju nameru da ostanu. 5 godina u Japanu i kupe kucu u Brazilu. Dolaze i odlaze, nista kao da se uvaljuju. Brazilski burek sa mesom. Ukus je skoro isti kao u Srbiji samo je testo hrskavo. 6
Yoyogi Posted September 30 Posted September 30 Moj djuvec, bez mesa, Japan. Pirinac j evec bio skuvan, u rernu da se zapece. Ide na kocke kod secenja i serviranja 7
Recommended Posts